Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σήμερα ο Γιάννης Πάριος στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Σήμερα επίσης ο κορυφαίος Βρετανός drum 'n' bass DJ και παραγωγός LTJ Bukem -με τους ημέτερους Santoner RPZ, Kill Emil, Greekboy ft. Lady EMZ και τον ράπερ MC Yinka να προηγούνται του set του και τον επίσης ημέτερο DJ Junior SP να αναλαμβάνει το κλείσιμο της βραδιάς- στο «Bios Romantso» (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια). Η σπουδαία αυτή φυσιογνωμία της διεθνούς electronica θα παίξει και αύριο, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Selector Nesco και τον Junior SP στο «Garage» (Ηρώων Πολυτεχνείου 3) και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Σήμερα το Ανδριάνα Μπάμπαλη Quartet (το οποίο, μαζί με την ερμηνεύτρια, που παίζει και κιθάρα, αποτελούν τρεις γυναίκες μουσικοί στο πιάνο / φλάουτο, το βιολί και το κοντραμπάσο) στο «Χυτήριο».

Σήμερα και το «Bolivar Beach Bar» στον Άλιμο ολοκληρώνει τη λειτουργία του για τη σεζόν, με ένα πάρτι με DJ τον Daddy G, μέλος του σπουδαίου αγγλικού γκρουπ Massive Attack.

Αλλά σήμερα (και το επόμενο Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου) και ο Δώρος Δημοσθένους στο «Ρότα» (Σόλωνος 124).

Αύριο το φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων στο Θέατρο Αττικού Άλσους κλείνει με τη Δήμητρα Γαλάνη και τους τέσσερις θαυμάσιους σολίστ (πιάνο, βιμπράφωνο, κιθάρα / λαούτο και κοντραμπάσο) που τη συνοδεύουν στο Chronos Project.

Αύριο επίσης η Φωτεινή Δάρρα μαζί με τον Γιώργο Παπαχριστούδη, σε ένα πρόγραμμα μόνο για φωνή και πιάνο, στο Άλσος Νέας Σμύρνης.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ο Σωκράτης Μάλαμας, με το σταθερό σχήμα του που αποτελείται από τέσσερις σολίστ (μπουζούκι / λαούτο, βιολί / βιόλα, κοντραμπάσο και ντραμς) και ερμηνεύτρια την Λαμπρινή Καρακώστα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου η εξαιρετική Ισπανίδα (με γονείς που κατάγονταν από την αφρικανική Γουινέα) ερμηνεύτρια Buika, με τη συνοδεία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Toni Cuenca στο Ηρώδειο.

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου η διεθνούς φήμης Βελγίδα ερμηνεύτρια Lara Fabian με support το ελληνικό δίδυμο Stereo Soul στο κεντρικό γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ.

Την Τετάρτη επίσης ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης μας προσκαλούν για τελευταία φορά «Άντε να λύσουμε», στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Την Τετάρτη και η Σοφία Παπάζογλου, με τη συνοδεία επταμελούς συνόλου εκλεκτών μουσικών στο θέατρο Βριλησσίων «Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Χαρούλης στην Τεχνόπολη, μια συναυλία που είχε αναβληθεί πριν από λίγες ημέρες λόγω καιρικών συνθηκών.

Την Πέμπτη επίσης οι Omikron Project, ένα ιδιότυπο κουιντέτο με ηγετική φυσιογνωμία τον βιρτουόζο ντράμερ Νίκο Τσιλογιάννη, το οποίο συναπαρτίζεται από δύο σοπράνο σαξόφωνα και μπάσο, στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL