Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Γιάννης Αγγελάκας και 100ο C

Σήμερα η Ευρυδίκη σε μια λιτή ακουστική εμφάνιση με τη συνοδεία δύο μουσικών στα keyboards και την κιθάρα στο «Ρότα» (Σόλωνος 124).

Αύριο, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, το μεγάλο αφιέρωμα στον στιχουργό Μάνο Ελευθερίου με τη συμμετοχή των Γιώργου Νταλάρα, Δήμητρας Γαλάνη, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Γιάννη Κούτρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χρήστου Θηβαίου, Μπάμπη Στόκα κ.ά. και με ενορχηστρωτική επιμέλεια του Γιώργου Ανδρέου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Αύριο επίσης και στο πλαίσιο του εκεί φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων οι Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας στο Θέατρο Αττικού Άλσους.

Αύριο ακόμα οι Χαΐνηδες μαζί με τον Ψαραντώνη παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για τον «Ερωτόκριτο» στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Αύριο όμως και δυο κορυφαίοι σολίστ της ελληνικής jazz, ο πιανίστας Δημήτρης Καλαντζής και ο βιμπραφωνίστας Χρήστος Ραφαηλίδης, με ένα σχήμα που συμπληρώνουν κοντραμπάσο, ντραμς και η φωνή της Τζένης Καπάδαη σε ένα αφιέρωμα στη δεκαετία του ’70 στο Roof Stage του «Gazarte».

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μεγάλη συναυλία του Γιάννη Μάρκοπουλου με τους Έλενα Κελεσίδη, Δήμο Αναστασιάδη, Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Δάφνη Ζουρνατζή, Κατερίνα Παράσχου και Λάκη Χαλκιά που θα συνοδεύσουν η χορωδία Libro Coro και η ορχήστρας Παλίντονος Αρμονία υπό τη διεύθυνση του συνθέτη στο Βεάκειο του Πειραιά.

Τη Δευτέρα επίσης ο Γιάννης Αγγελάκας με τη νέα του μπάντα, τους 100ο C, στην Τεχνόπολη.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου η Μελίνα Ασλάνιδου στην Τεχνόπολη.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τους Λάργκο, το γκρουπ του γιου του Κωνσταντή, να ανοίγουν την συναυλία στην Τεχνόπολη.

Την Τετάρτη επίσης η Γλυκερία με φιλική συμμετοχή της Ελένης Βιτάλη στο Βεάκειο.

Την Τετάρτη ακόμα ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Θέατρο Αττικού Άλσους.

Την Τετάρτη όμως και οι Encardia στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Αλλά την Τετάρτη έχουμε και τον Γιάννη Πάριο στη Θεσσαλονίκη και, πιο συγκεκριμένα, στο Θέατρο Δάσους.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου η Monika με support τον Moa Bones ξεκινάει την περιοδεία της «Planet Tiki» από το «Gagain 205».

Την Πέμπτη επίσης οι BellevilleΔώρα Τσιγκα και οι τρεις εξαίρετοι μουσικοί που τη συνοδεύουν στο πιάνο, το βιολοντσέλο και το κοντραμπάσο) με την ευρωπαϊκών «αποχρώσεων» jazz τους στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.

Την Πέμπτη ακόμα ο νέος Αμερικανός soul και funk ερμηνευτής Anduze στο «Το τρένο στο Ρουφ».

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ο Βαγγέλης Μποντούνης με την επίσης σολίστ της κλασικής κιθάρας σύζυγο του Μάρω Ραζή και την ορχήστρα του 100 Κιθάρες, αλλά και με τη σύμπραξη των String Demons, δηλαδή του διδύμου βιολιού - βιολοντσέλου των παιδιών τους Λυδίας και Κωνσταντίνου, στο Ηρώδειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL