Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Chico Trujillo

Σήμερα «ήχοι και χρώματα της καλλιεργημένης γης», ένα πρόγραμμα με την Έλλη Πασπαλά στο οποίο τη συνοδεύει η Underground Youth Orchestra υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη και συμπράττουν οι Κωνσταντίνα Κορδούλη, Δήμητρα Σελεμίδου και ο Απόστολος Κίτσος, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Δήμου Χαλανδρίου στο θέατρο Ρεματιάς, με ελεύθερη είσοδο.

Σήμερα επίσης το συγκρότημα από το Μπαγκλαντές, Doel, στον open air κινηματογράφο «Τριανόν».

Σήμερα ακόμα hip-hop με τους Εισβολέα & Τеdds, 12ο Πίθηκο, Fundrаcаr και Μικρό Κλέφτη και στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ 3On3 Giants στο παλαιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Ερμού και Πειραιώς).

Σήμερα τέλος η Αλέκα Κανελλίδου στο «Φουγάρο» του Ναυπλίου.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, επίσης στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ 3On3 Giants στο παλαιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ.

Τη Δευτέρα επίσης οι Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους.

Τη Δευτέρα και ο Σταμάτης Κραουνάκης στην Τρίπολη (θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου) και την επόμενη ημέρα στο Θέατρο Αρχαίας Ήλιδος.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου η αμερικανική εννεαμελής funk soul instrumental κολεκτίβα Budos Band με το ημέτερο τρίο Chickn να ανοίγει τη συναυλία στο «Gagarin 205».

Την Τρίτη επίσης ο Κώστας Μακεδόνας με προσκεκλημένους του τους Πίτσα Παπαδοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Δημήτρη Σταρόβα, Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργο Θεοφάνους και τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου τα «Γράμματα από τη Γερμανία» των Μίκη Θεοδωράκη και Φώντα Λάδη με τους Βασίλη Κορακάκη, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργο Μεράντζα και Σοφία Παπάζογλου, στο πλαίσιο του SummERTime της ΕΡΤ και Δου δήμου Αγίας Παρασκευής στον κήπο του Ραδιομεγάρου και με ελεύθερη είσοδο.

Την Τετάρτη επίσης οι Χιλιανοί Chico Trujillo, με support τους ημέτερους Jaguar Bombs σε ένα πάρτι για την πανσέληνο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με ελεύθερη είσοδο.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου η Παυλίνα Στυλιανού με το κουαρτέτο της (πιάνο, κιθάρα, κοντραμπάσο και ντραμς) στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL