Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Ταμίλα Κουλίεβα

Η παράσταση "Νταντά εξ ουρανού", στην οποία είναι σκηνοθέτης αλλά και πρωταγωνίστρια η Ταμίλα Κουλίεβα, παρουσιάζεται απόψε, στις 9.15 μ.μ., στο Ανοιχτό Θέατρο Νέων Μουδανιών. Παίζουν επίσης οι: Φώτης Σπύρος, Παναγιώτης Αργυριάδης, Σέβη Δονσούζη, Αλέξανδρος Καλτζίδης κ.ά. Εισιτήρια 12€, παιδικά, φοιτητικά 8€.

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Η δεύτερη παράσταση του "Πλούτου" του Αριστοφάνη, σε μετάφραση - σκηνοθεσία - μουσική του Διονύση Σαββόπουλου, που επίσης πρωταγωνιστεί, δίνεται απόψε, στις 9 μ.μ., στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Παίζουν: Νίκος Κουρής, Χρήστος Λούλης, Αμαλία Μουτούση, Μάκης Παπαδημητρίου κ.ά.

Μικρό Θέατρο Επιδαύρου

Η Ηρώ, μαζί με τον Αργεντινό ερμηνευτή του Sexteto Milonguero, Javier Di Ciriaco, δίνουν τη δεύτερη συναυλία τους απόψε, στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου (9.30 μ.μ.), με τάνγκο γνωστών συνθετών, αλλά και αντίστοιχες συνθέσεις της συνθέτριας - ερμηνεύτριας. Μαζί τους το Nuevo Siete Ensemble και η συνθέτις και σολίστ στο ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια.

Μήδεια

Η "Μήδεια" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου, με τον Γιώργο Κιμούλη στον ομώνυμο ρόλο, παρουσιάζεται απόψε, στις 9.15 μ.μ., στο θέατρο που βρίσκεται στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Το Τρένο στο Ρουφ

Ρεμπέτικα και παραδοσιακά ελληνικά, ελληνόφωνα της Κάτω Ιταλίας, τραγούδια των Βαλκανίων, πορτογαλέζικα fados, ναπολιτάνικα, ισπανόφωνα, τραγούδια της Ανατολίας, τσιγγάνικα, αμερικανικό μπλουζ, σεφαραδίτικα, καθώς επίσης και δικές τους συνθέσεις παρουσιάζουν η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, απόψε, στις 9.30 μ.μ., στην "Αποβάθρα" του Τρένου στο Ρουφ. Με ιδιαίτερη έμφαση στην πρωτότυπη γλώσσα, οι δύο καλλιτέχνιδες τραγουδούν σε πάνω από είκοσι γλώσσες και διαλέκτους, τόσο a cappella όσο και με τη συνοδεία πιάνου, κιθάρας και κρουστών που παίζουν οι ίδιες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL