Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Νεκρός μετά από επίθεση ο ράπερ Pop Smoke

Νεκρός βρέθηκε μετά από εισβολή ένοπλων κουκουλοφόρων στο σπίτι του στο Hollywood Hills ο εικοσάχρονος ράπερ Pop Smoke. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ένοπλοι πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον του Smoke, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιατρικό κέντρο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι δύο δράστες διέφυγαν και αναζητούνται. Ο δημοφιλής μουσικός κυκλοφόρησε τον Ιούλιο το πρώτο του mixtape με τίτλο "Meet the Woo" και ένα από τα τραγούδια του, το "Welcome to the Party", έγινε μία από τις μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού.

Μια βραδιά για την Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ

Ένα αφιέρωμα στην Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ διοργανώνουν την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας και οι φίλοι της αγαπημένης ποιήτριας προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της. Στην εκδήλωση, που είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, συμμετέχουν οι Γιάννης Αντιόχου, Ευτυχία Παναγιώτου, Σίσσυ Παπαθανασίου, Τίτος Πατρίκιος, Θέμης Ροδαμίτης, Ντίνος Σιώτης, Αλέξης Σταμάτης, Φωτεινή Τσαλίκογλου, Μπέττυ Αρβανίτη, Ρένη Πιττακή, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Κεχαγιόγλου, Εύα Σιμάτου και Σμαράγδα Σμυρναίου.

Εργαστήριο πηλού

Η Κλειώ Μακρή και η Λία Παπαηλία διοργανώνουν μια σειρά μαθημάτων στο εργαστήρι πηλού Terra - Cotta με σκοπό τον “πειραματισμό" μέσα από αναδρομές σε διάφορες εποχές και πολιτισμούς. Τα εργαστήρια, που θα παραδίδονται επί της οδού Κοσμά Μπαλάνου 11, θα έχουν διάρκεια τέσσερις ώρες και θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23.2 από τις 10πμ έως τις 2 μ.μ. και στις 27.2 από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων για κάθε εργαστήριο είναι δέκα άτομα και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6948274355.

 

Σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία των Χανίων

Επίσκεψη σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους των Χανίων πραγματοποίησε χθες η υπουργός Πολιτισμού που πρότεινε νέα προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο υπουργείο, το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και τον δήμο, ενώ εκκρεμεί η συζήτηση με την Περιφέρεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL