Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Παράσημο σε Πατρίκιο και Γεωργουσόπουλο

Με το παράσημο του Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τίτος Πατρίκιος και ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, δύο «αυθεντικοί εκπρόσωποι» της ελληνικής λογοτεχνίας, όπως επισήμανε ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά την τελετή παρασημοφόρησης.

Η "Ανοιχτή Πόλη" γιορτάζει στην πλατεία Βικτωρίας...

Κάλεσμα σε μια μεγάλη γιορτή για όλους τους κατοίκους της Αθήνας απευθύνει η "Ανοιχτή Πόλη" για σήμερα στην Πλατεία Βικτωρίας. Υπόσχεται πολύ κέφι, νοστιμιές και γλυκίσματα, σε συνδυασμό με θεατρικά και εικαστικά παιχνίδια, χειροτεχνίες και μουσική. Το γλέντι, που θα αρχίσει από τις 11 το πρωί και μέχρι να πέσει ο ήλιος, θα περιλαμβάνει εργαστήρι ζωγραφικής και χειροτεχνίας, αφήγηση παραμυθιών και δρώμενα από μεταναστευτικές συλλογικότητες, τραγούδι με τη Μαργαρίτα Συγγενιώτου, παράσταση κλόουν και κουκλοθέατρο, μουσικές από την Πένυ Ξενάκη και την μπάντα της κ.ά.

... και το Κερατσίνι στην Πλατεία Κύπρου

Μια μεγάλη γιορτή θα στηθεί σήμερα και στην αναμορφωμένη πλατεία Κύπρου στο Κερατσίνι, από τις 11 το πρωί, καθώς μετά από δεκαετίες ο χώρος ξαναζωντανεύει και γίνεται πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους. Η επαναδιαμόρφωση των ελεύθερων χώρων, η τοποθέτηση νέων καθιστικών, η δεντροφύτευση, η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού, το σιντριβάνι και η σύγχρονη παιδική χαρά είναι μερικά από τα έργα που καθιστούν την πλατεία Κύπρου ξεχωριστό προορισμό αναψυχής.
 

Παράταση για το «Φίλα με... στη Σφίγγα»

Για ακόμη δύο Κυριακές, στις 5 και στις 12 Ιανουαρίου, συνεχίζεται στη "Σφίγγα" το λαϊκό πρόγραμμα του Σταμάτη Κραουνάκη και της Σπείρας, που όλοι όσοι το έζησαν το αγάπησαν φανατικά. Ώρα έναρξης 8 μ.μ.

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Ακτή Πειραιώς

Ραντεβού στην Ακτή Πειραιώς δίνει τα Σάββατα του Ιανουαρίου ο Σωκράτης Μάλαμας, που λίγο μετά τις 10 το βράδυ ανεβαίνει στη σκηνή καλώντας μας να "είμαστε ευτυχείς".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL