Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

"Μια ηλιαχτίδα σε πέτρινους τοίχους"

Το βιβλίο του Θανάση Καλαφάτη «Μια ηλιαχτίδα σε πέτρινους τοίχους. Τα χρόνια του εγκλεισμού 1966-1974», με έξι έργα του Γιάννη Ψυχοπαίδη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θεμέλιο, παρουσιάζεται απόψε στις 7.30 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι Αλέξης Ζήρας, Δημήτρης Καπογιάννης, Δημήτρης Πλουμπίδης και Μιχάλης Σπουρδαλάκης. Θα συντονίσει ο Νίκος Θεοχαράκης.

Σίγησε η φωνή της Marie Fredriksson

Η τραγουδίστρια των Roxette, Marie Fredriksson, πέθανε χθες μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, στη σελίδα του συγκροτήματος στο Instagram αναρτήθηκε το όνομά της και ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα που μιλούσε για το ταλέντο και τη γενναιοδωρία της και κατέληγε λέγοντας πως «τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ίδια».

Ερώτηση για το γεφύρι στο Γομάτι

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα και Πάνος Σκουρολιάκος σε σχετική ερώτηση προς την υπουργό Πολιτισμού ερωτούν εάν προτίθεται να εξαντλήσει κάθε διαθέσιμη δυνατότητα χρηματοδότησης ώστε να προχωρήσει άμεσα η αναστήλωση του πέτρινου γεφυριού στο Γομάτι Χαλκιδικής, που κινδυνεύει να καταρρεύσει μετά τις τελευταίες βροχές. Το παραδοσιακό πέτρινο γεφύρι κατασκευάστηκε πριν από 850 χρόνια σε περιοχή με παλαιούς σωζόμενους νερόμυλους και εντός ενός παραδοσιακού μονοπατιού μοναδικού φυσικού κάλλους.

«Το Καράβι» από την Ιθάκη

Αφιερωμένη στον Ιθακήσιο ποιητή και στιχουργό Μάκη Κατωπόδη είναι η βραδιά σε μουσικές συνθέσεις Σπύρου Αρσένη που παρουσιάζει η παρέα του Δημόδοκου απόψε στις 9 μ.μ. στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο της Λεωφόρου Συγγρού 143.

 

«Φίλα με... στον Μύλο»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα εμφανίζονται απόψε στον «Μύλο» της Θεσσαλονίκης, Ανδρέα Γεωργίου 56, στα Σφαγεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL