Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Σκουρολιάκος για εξώδικο Σταματούδη: Κατανοούμε την αμηχανία της

«Περιμέναμε πολιτική απάντηση από την κ. Μενδώνη και όχι εξώδικο από την κ. Σταματούδη» αναφέρει ο Τομεάρχης Πολιτισμού του Σύριζα Πάνος Σκουρολιάκος

«Κίνηση αμηχανίας» χαρακτηρίζει ο Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, την απόφαση της πρώην διευθύντριας του ΟΠΙ, Ειρήνης Σταματούδη, να του αποστείλει εξώδικο με αφορμή τη χθεσινή του διαμαρτυρία σχετικά με την τοποθέτησή της από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ως προέδρου της νέας νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για τα ζητήματα της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο κ. Σκουρολιάκος σημειώνει ότι  παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την εν λόγω απόφαση, η κυρία Μενδώνη, δεν έχει απαντήσει ακόμη επισήμως:

«H κυρία Σταματούδη με το εξώδικο που μου απέστειλε προσπαθεί να αποποιηθεί κάθε κριτική που συνοδεύει το διορισμό της σε δημόσια θέση και μάλιστα με υπουργική απόφαση.

Κατανοούμε την αμηχανία της. Περιμέναμε πολιτική απάντηση από την κυρία Μενδώνη, και όχι εξώδικο από την κυρία Σταματούδη». 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ψήφος των αποδήμων

Από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του Τ. Θεοδωρικάκου για «το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη Γη» και τους πύρινους λόγους του Μητσοτάκη στην Αστόρια («το 2023 θα ψηφίσετε από τον τόπο διαμονής σας») μέχρι τις συνεχείς αναδιπλώσεις,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο