Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Σκουρολιάκος για εξώδικο Σταματούδη: Κατανοούμε την αμηχανία της

«Περιμέναμε πολιτική απάντηση από την κ. Μενδώνη και όχι εξώδικο από την κ. Σταματούδη» αναφέρει ο Τομεάρχης Πολιτισμού του Σύριζα Πάνος Σκουρολιάκος

«Κίνηση αμηχανίας» χαρακτηρίζει ο Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, την απόφαση της πρώην διευθύντριας του ΟΠΙ, Ειρήνης Σταματούδη, να του αποστείλει εξώδικο με αφορμή τη χθεσινή του διαμαρτυρία σχετικά με την τοποθέτησή της από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ως προέδρου της νέας νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για τα ζητήματα της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο κ. Σκουρολιάκος σημειώνει ότι  παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την εν λόγω απόφαση, η κυρία Μενδώνη, δεν έχει απαντήσει ακόμη επισήμως:

«H κυρία Σταματούδη με το εξώδικο που μου απέστειλε προσπαθεί να αποποιηθεί κάθε κριτική που συνοδεύει το διορισμό της σε δημόσια θέση και μάλιστα με υπουργική απόφαση.

Κατανοούμε την αμηχανία της. Περιμέναμε πολιτική απάντηση από την κυρία Μενδώνη, και όχι εξώδικο από την κυρία Σταματούδη». 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις