Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Αίθουσες Τέχνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αίθουσες Τέχνης

"True Lies" είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας του Γιάννη Βελισσαρίδη που εγκαινιάζεται την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ. στην Art Appel Gallery, Νεοφύτου Βάμβα 5 στο Κολωνάκι με διάρκεια έως και τις 12 Οκτωβρίου.

Η έκθεση φωτογραφίας του Άρι Γεωργίου «Αμερική-Ρωσία: Ισοπαλία», που οργανώνεται από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, εγκαινιάζεται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο «Ισόγειο του Νερόμυλου» στις Πηγές της Κρύας στη Λιβαδειά. Στα εγκαίνια θα γίνει παρουσίαση των βιβλίων «Η Αμερική σε 78 στροφές» και «Ρωσία ’98, Μετά το παραπέτασμα». Διάρκεια έως και τις 6 Οκτωβρίου.

Απάθεια είναι το θέμα της 4ης Mykonos Biennale, που ξεκινά την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στη Χώρα Μυκόνου. Θα ακολουθήσουν πέντε μέρες γεμάτες εικαστικές, μουσικές και χορευτικές δραστηριότητες, video art, προβολές, καθώς και ένα διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους με τη συμμετοχή καλλιτεχνών απ’ όλο τον κόσμο, όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη τέχνη. Στον «Μεταβατικό Σταθμό» της Μπιενάλε, τον πρώην επιβατικό σταθμό της χώρας του νησιού, θα φιλοξενηθούν δράσεις και θα εκτεθούν έργα.

Η ατομική έκθεση «flat drop fall flat» του Απόστολου Καρακατσάνη εγκαινιάζεται στις 11 Οκτωβρίου στη ΔΛ gallery, Μεσολογγίου 55Α, στον Πειραιά, με διάρκεια έως και 21 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση «Αγάπα με αν τολμάς» παρουσιάζεται από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε συνδιοργάνωση με το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου. Ο ελληνικός τίτλος της έκθεσης, προερχόμενος από την ομότιτλη γαλλική ταινία του Yann Samuell «Jeux d’enfants», επιχειρεί, όπως εκείνη, να δείξει ότι η αγάπη είναι ένα παιχνίδι πιο συναρπαστικό κι από την ίδια τη ζωή. Στην έκθεση φιλοξενούνται έργα 54 σημαντικών εικαστικών. Διάρκεια έως και τις 27 Οκτωβρίου.

Η ομαδική εικαστική έκθεση “Sin as a portrait” συνεχίζεται στον χώρο τέχνης της Chili Art Gallery στο Θησείο έως 2 Οκτωβρίου σε οργάνωση και επιμέλεια της Όλγας Λατουσάκη.

Συνεχίζεται στην γκαλερί Σκουφά, Σκουφά 4, έως και τις 12 Οκτωβρίου η ατομική έκθεση φωτογραφίας του Γιώργη Γερόλυμπου με τίτλο «Mare Liberum».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL