Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Καταγγελία Σκουρλέτη: Η Ν.Δ. προαγόρασε χρόνο στο διαδίκτυο έναντι 1 εκ. ευρώ, όταν χρωστάει 285 εκ. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καταγγελία Σκουρλέτη: Η Ν.Δ. προαγόρασε χρόνο στο διαδίκτυο έναντι 1 εκ. ευρώ, όταν χρωστάει 285 εκ. (Video)

«Όλοι γνωρίζουν αυτή τη στιγμή και υπήρξαν δημοσιεύματα και προηγούμενη δική μου καταγγελία, ότι η Ν.Δ. πριν καν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών προαγόρασε χρόνο στο διαδίκτυο, στο youtube συγκεκριμένα δίνοντας σχεδόν το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ».

«Με δεδομένο ότι στο διαδίκτυο δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο και ο νομοθέτης δεν μπορεί να παρέμβει και ισχύουν οι νόμοι της άγριας ζούγκλας. Αυτός που τρέχει, πληρώνει, καταλαμβάνει χώρο και πετάει τον άλλο έξω. Εδώ δεν έχει να κάνει με ισότιμη προβολή των κομμάτων ούτε με όρους ισοτιμίας προβολής των απόψεων του».

«Και το ερώτημα που γεννιέται και είναι ηθικής και πολιτικής τάξης όπως κατήγγειλε ο Πάνος Σκουρλέτης είναι το εξής: Ένα κόμμα που χρωστάει 285 εκ. ευρω και λέει ότι θα τα αποπληρώσει μέχρι τελευταίου ευρώ, πως γίνεται και εξαγοράζει 1 εκ. ευρώ;»

«Μας λένε οι χορηγοί. Ποιοι είναι αυτοί οι χορηγοί; Αν πρόκειται για ιδιώτες έχουμε το φαινόμενο ενός νέου είδους διαπλοκής. Αποτελεί το προοίμιο νέων σχέσεων διαπλοκής. Νέων προνομιακών σχέσεων του κόμματος που φιλοδοξεί να είναι η αυριανή κυβέρνηση με επιχειρηματικά συμφέροντα».

"Σε μάχη πάμε, νόμιμοι είμαστε, ας φροντίζατε"

«Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο» ήταν η απάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη που εκπροσωπούσε τη Ν.Δ. στο πάνελ και πρόσθεσε ότι: «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε σας κ. Σκουρλέτη αλλά στην επιτροπή πόθεν έσχες».

Στην παρατήρηση του Πάνου Σκουρλέτη ότι υπάρχει μια ανισοτιμία στο διαδίκτυο ο Νικ. Κακλαμάνης απάντησε κυνικά. «Ε τι να κάνουμε, να πάμε να το αποσύρουμε για να σας κάνουμε το χατήρι; Δεν θα σας το κάνουμε. Σε μάχη πάμε. Νόμιμοι είμαστε, ας φροντίζατε».

«Είναι η αντίληψη που έχει ο χώρος σας. Η ισχυρή ψήφος είναι αυτή που έχει την οικονομική δύναμη» ανταπάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης σημειώνοντας ότι τίθεται ένα ζήτημα δημοκρατίας.

Κατ. Μπρ.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία Πάνου Σκουρλέτη για πακτωλό χρημάτων που δίνει για προεκλογική εκστρατεία η Ν.Δ. στο διαδίκτυο (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL