Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Θεοδωρικάκος για Μοροπούλου: "Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεοδωρικάκος για Μοροπούλου: "Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα" (Video)

Οι «άριστοι» δεν γνωρίζουν από «συγγνώμη» ακόμα και όταν πιάνονται να παρανομούν και αυτό προσβάλει κατάφορα την κοινή λογική και τη νοημοσύνη των ανθρώπων. Εντυπωσιακό είναι πως στο ΣΚΑΙ η είδηση της παρανομίας εξαφανίζεται ακόμα και όταν γίνεται ερώτηση για αυτήν.

Ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε κάτι γενικόλογο περί δικαστικής διένεξης παραλείποντας ότι πρόκειται για τη σύνταξη άγαμων θυγατέρων που λάμβανε η κ. Μοροπούλου και παρουσιάζοντας το γεγονός σαν να είναι μια απλή οικονομική διαφορά με το ελληνικό δημόσιο.

Τη στιγμή μάλιστα που η κ. Μοροπούλου το είχε παραδεχθεί με ανάρτησή της στο facebook και λίγες ώρες μετά παραιτήθηκε της υποψηφιότητάς της.

Η Ν.Δ. όμως όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται ότι προκύπτει ένα θέμα ηθικής τάξης, τη στιγμή που η κ. Μοροπούλου χρωστάει 71.051,43 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο αλλά δεν αισθάνεται την παραμικρή ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη και επιχειρεί να αποκρύψει την πραγματική είδηση. Την ίδια στάση άλλωστε κράτησε καλύπτοντας τους τραμπουκισμούς που επιδόθηκε στέλεχός της στην Χίο κατά Επιθεωρητή Εργασίας που εκτελούσε έλεγχο.

Να σημειωθεί ότι η Ν.Δ. δεν έβγαλε καν ανακοίνωση για το θέμα της κ. Μοροπούλου σε πλήρη αντίθεση με λίγους μήνες πριν που ζητούσαν το κεφάλι της Μυρσίνης Λοίζου επί πινάκι...

Τι είπε ακριβώς ο κ. Θεοδωρικάκος:

«Η κ. Μοροπούλου αντιλαμβάνομαι ότι έχει μια δικαστική διένεξη με το ελληνικό δημόσιο διότι χρήματα που αναγνωρίζει ότι πρέπει να δώσει στο ελληνικό δημόσιο είναι υπό συζήτηση για το πόσα είναι αυτά που είναι να επιστρέψει. Είχε πάρει κάποια σύνταξη για την οποία είχε κανονικότατα φορολογηθεί και έχει μια τέτοιου είδους διένεξη η οποία μόλις λήξει δικαστικά είναι προφανές ότι θα πληρωθεί από την κυρία Μοροπούλου»

Κατ. Μπρέγιαννη

Διαβάστε επίσης:

Η Τώνια Μοροπούλου παραδέχεται ότι λάμβανε παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της

Αποσύρει την υποψήφιότητά της η Τώνια Μοροπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL