Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Το hoax ποιο είναι; Φαίνεται και είναι Μονταρισμένο, διάνοιες!"

"Ποιο είναι το hoax;" αναρωτιέται ο χρήστης του facebook που έφερε στην δημοσιότητα βίντεο από τη συζήτηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τους επιχειρηματίες στην Κω απαντώντας και ως προς το μοντάζ και ως προς την ουσία της συζήτησης.

"Φαίνεται και είναι μονταρισμένο" απαντά και σημειώνει ότι όσα είπε ο αρχηγός της Ν.Δ. ήταν απάντηση προς όλους. Εξάλλου μία φορά τοποθετήθηκε ο κ. Μητσοτάκης δίνοντας απαντήσεις προς όλους, όπως άλλωστε φαίνεται και στο εκτενέστερο βίντεο που κυκλοφόρησε μετά από την συζήτηση αυτή.

Αναλυτικά η ανάρτησή του - απάντηση στα hoaxes

Μονταρισμενο???? σωωωωωπα.. Φαίνεται κ είναι Μονταρισμένο διάνοιες! Αλλά κάπου χάσατε την ουσία, ο καταταλαιπωρημενος από πρόστιμα(προφανώς λόγω παρανομιών) που μυρίστηκε ασυδοσία με κούλη τα είπε καθαρά, κάνεις δεν αντέδρασε, πάω στοίχημα ότι μέσα τους χτυπούσε Χαρούμενα η καρδούλα τους.

Στην γενική τοποθέτηση του ο Κυριάκος αφού άκουσε όλους τους φορείς ξεκινά με τον οδοστρωτήρα των εμποδίων που προφανώς θεωρώ μίλησε για κάθε λογής εμπόδιο, εμπόδιο είναι κ τα πρόστιμα, τα ωράρια ,η γραφειοκρατεία κ πολλά άλλα βάλτε ότι θέλετε...το χοαξ πιο είναι; ότι είναι Μονταρισμενο;.

Ότι φάνηκε σαν απάντηση; απάντηση ήταν ναι προς όλους εκεί όχι μόνο στην εργοδοταρα, και η απάντηση του θεώρησα κ θεωρώ συμπεριλαμβάνει κ αυτόν ,εκεί ήταν άλλωστε..Η ουσία είναι ότι ο Κυριάκος με τα περί ευελιξίας εργασίας κ απαξίας ελέγχων άνοιξε την όρεξη σε κάθε κολίγα να απαιτεί ασυδοσία κ κερδοσκοπία. Κ αυτό πονάει να φαίνεται. Αυτά.

υ.γ.:Η ερμηνεία των Ελληνικών χοαξις κατά το δοκούν δημιουργεί ένα κακό παράδειγμα που θα μας απασχολήσει στο μέλλον κ αφορά την λογοκρισία και την στάμπα του ψεύτικου σε οτιδήποτε ,.

Ο Βελόπουλος είπε ψέμματα, η χελώνα ήταν ένα ψέμμα(για όλο αυτό υπάρχει θεματάκι αλλά τεσπα) και καλά κάνετε και τα δείχνετε...

Αυτά όμως που είπε ο επιχειρηματίας και ο Κυριάκος είναι ψέμα?,τα περί μη εμπλοκής στα χωράφια τους είναι ψέμα???....Ας προσέχει τι λέει τότε η θα απαγορεύετε να τονίζουμε την υποκρισία τους?..

υ.γ.1: η ανεξαρτησία της Athens Voice με ξεπερνάει...

 

Δείτε όλα τα σχόλια