Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για μια τυρόπιτα

Και τελικά βλέπεις πως στη χώρα που, όπως σου είπαν, χρεοκόπησε επειδή εσύ έφευγες από τον τυροπιτά χωρίς να του ζητάς απόδειξη, έρχεται τώρα ο ίδιος ο τυροπιτάς και ζητάει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Και τελικά βλέπεις πως στη χώρα που, όπως σου είπαν, χρεοκόπησε επειδή εσύ έφευγες από τον τυροπιτά χωρίς να του ζητάς απόδειξη, έρχεται τώρα ο ίδιος ο τυροπιτάς και ζητάει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην του στέλνει το κράτος το ΣΔΟΕ άμα δεν κόβει απόδειξη.

Όταν ακούς λοιπόν τον υποψήφιο πρωθυπουργό της χώρας να λέει στον τυροπιτά πως δεν είναι δουλειά του κράτους να στέλνει το ΣΔΟΕ να κυνηγά τους επιχειρηματίες όταν αυτοί δεν κόβουν την απόδειξη που εσύ δεν ζήτησες, έχεις στο χέρι σου την πολιτική απόδειξη για τη χρεοκοπία αυτού του τόπου.

Π. Κατσάκος

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις