Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε ρόλο «εντολέα» των καναλιών η Ν.Δ. (Video)

Πάγια τακτική της Ν.Δ. όπως φαίνεται να δίνει «εντολές» στα ιδιωτικά κανάλια αναλαμβάνοντας ρόλο άλλοτε αρχισυντάκτη και άλλοτε παρουσιαστή.

Και οι δύο εκπρόσωποι τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη κατά το παρελθόν και η Σοφία Ζαχαράκη σήμερα έχουν υποπέσει στο ίδιο παράπτωμα έχοντας τα κανάλια ως «παραμάγαζό τους».

Έτσι η κ. Ζαχαράκη σήμερα «διέταξε» να δείξουν αμέσως το αποσπασματικό βίντεο που επιβεβαίωσε ένα ακόμα μεγαλύτερο φάουλ της Ν.Δ. ότι «κρύβει» το πραγματικό σχέδιο της για τα εργασιακά που περιλαμβάνει κατάργηση του 8ώρου και 7ήμερη εργασία.

Το αστείο είναι ότι η Σοφία Ζαχαράκη κάνει αυτό για το οποίο κατηγορεί τους αντιπάλους της.

Ωστόσο πρώτη διδάξασα ήταν η Μαρία Σπύρακη, όταν πήγε έτοιμη στο ΣΚΑΙ και μόλις ανέφερε τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή για την πάγια, ως τότε θέση της Ν.Δ. για το Μακεδονικό, -ω του θαύματος- ο ΣΚΑΙ έπαιξε το απόσπασμα από την ομιλία του αρχηγού της Ν.Δ., αμέσως!

Από τότε βέβαια η θέση τους άλλαξε μετά την θεαματική κωλοτούμπα προς τα ακροδεξιά και θέλησε το συγκεκριμένο απόσπασμα να το ξεχάσει... αλλά η τακτική τους παραμένει ίδια και απαράλλακτη. Τα ιδιωτικά κανάλια μόνιμα στην υπηρεσία της Ν.Δ. ενώ την ίδια ώρα, σε κάθε ευκαιρία καταγγέλουν την ΕΡΤ για έλλειψη πλουραλισμού, στοχοποιώντας την.

Kατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια