Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στοιχήθηκε πίσω από τη... χελώνα

  Να αναπροσανατολίσει τη συζήτηση για τις επιχειρηματικές αξιώσεις που εγείρει η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί επταήμερου επιχειρεί το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. με τη βοήθεια... μιας...

Να αναπροσανατολίσει τη συζήτηση για τις επιχειρηματικές αξιώσεις που εγείρει η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί επταήμερου επιχειρεί το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. με τη βοήθεια... μιας χελώνας.

Η Σοφία Ζαχαράκη, αρκετές ώρες μετά τις κυβερνητικές αντιδράσεις για τον διάλογο του προέδρου της Ν.Δ. με επιχειρηματίες στην Κω, εστίασε σε άλλο ζήτημα. Σημείωσε ότι “τα υπόγεια του Μαξίμου, αφού επανέφεραν το παραμύθι της επταήμερης εργασίας, διέδωσαν ακόμη μια πιο εξωφρενική ιστορία.

Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας.

ην εξωφρενική αυτή είδηση αναπαρήγαγαν μάλιστα αμέσως όλα τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ sites. Γεγονός που αποδεικνύει και τον μηχανισμό προπαγάνδας και fake news που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση. Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες».

Το μήνυμα της Ν.Δ. προς τους εργαζόμενους έφτασε ωστόσο χάρη στους επιχειρηματικούς... λαγούς της Κω...

Κ.Σ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ξέρουν μόνο να γκρεμίζουν

Να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να χτίσεις. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Ν.Δ. επιδόθηκε συστηματικά σε μια χυδαία επιχείρηση κατεδάφισης όλων των κόπων του ελληνικού λαού, αυτών που επέτρεψαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις