Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Επιβολή ατζέντας με μαζική χειραγώγηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιβολή ατζέντας με μαζική χειραγώγηση

Η ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ παλινόρθωση των πολιτικών δυνάμεων που ευθύνονται για τη χρεοκοπία σε όλους τους τομείς της ζωής στηρίχθηκε και στηρίζεται κατά κύριο λόγο, στη μαζική χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Τα κυρίαρχα ΜΜΕ επέβαλαν την ατζέντα της Ν.Δ. μη διστάζοντας να παραποιούν την πραγματικότητα και να κατασκευάζουν ψέματα.

ΕΤΣΙ όριζαν τα θέματα που έπρεπε να συζητούνται σε καθημερινή βάση από την κοινωνία. Ο κύριος στόχος ήταν να πλήξουν την εικόνα της αριστερής κυβέρνησης στους τομείς του ήθους και της αποτελεσματικότητας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, στην τραγωδία στο Μάτι δεν συζητήθηκε το κύριο, το οικιστικό έγκλημα των που έφραξε τις προσβάσεις στον αιγιαλό παραβιάζοντας επί σειρά ετών κάθε πολεοδομική λογική και κανόνα ασφάλειας με την ανοχή του πελατειακού συστήματος.

ΟΥΤΕ συζητήθηκαν, στην περίπτωση της Μάνδρας, οι κατασκευές κτηριακών εγκαταστάσεων του δήμου πάνω στο ρέμα των όμβριων υδάτων που έγινε αιτία για τις τεράστιες καταστροφές. Το μόνο που επιβλήθηκε να συζητηθεί ήταν οι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ μάλιστα χαρακτήρισαν ως μέγα σκάνδαλο τις μετατάξεις στη Βουλή. Μια απόφαση που ψηφίστηκε τον Φεβρουάριο του 2018 από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΑΝ.ΕΛΛ. Εκδόθηκε εγκύκλιος ώστε οι αποσπασμένοι που υπηρετούν στη Βουλή κάνουν χρήση της διαδικασίας κινητικότητας. Πρόκειται για υπαλλήλους που ήταν στη Βουλή από το 2003, το 2006, το 2009. Και τέτοιους υπαλλήλους, καλώς ή κακώς, είχαν αποσπάσει όλα τα κόμματα.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ έφτασε στο σημείο η Ντ. Μπακογιάννη να καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ για οικογενειοκρατία, χωρίς ίχνος ντροπής! Ποιος να θυμάται άλλωστε τον διορισμό από τον Κυριάκο το 2017, ως μετακλητή υπάλληλο στη Βουλή, της 80χρονης θείας του Αρτεμησίας Κυπραίου, που ήταν χρόνια ιδιαιτέρα γραμματέας του πατέρα του, αφού ποτέ δεν έγινε πρωτοσέλιδο;

ΑΚΟΜΑ και για θέματα που δεν μπορούσαν να αγνοηθούν, διότι ήταν σκάνδαλα πρώτου μεγέθους, όπως της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, με μίζες και διασπάθιση πολλών εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος και μάλιστα σε περίοδο χρεοκοπίας από τον κρίσιμο τομέα της Υγείας, υιοθετήθηκε από τα ΜΜΕ η γραμμή της σκευωρίας!

ΑΥΤΟ ακριβώς είχε συμβεί και στην Αργεντινή, όπου η απελευθερωτική από τις δαγκάνες του ΔΝΤ πολιτική της Κίρχνερ νικήθηκε με την αβάντα σχεδόν όλων των ΜΜΕ της χώρας από τις υποσχέσεις ανάκαμψης και μείωσης των φόρων, του νεοφιλελεύθερου Μάκρι. Το αποτέλεσμα ήταν η επιστροφή του ΔΝΤ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL