Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Ο λαός καλείται να αξιολογήσει το πρόγραμμα του πρωθυπουργού χωρίς την έγκριση της τρόικας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο λαός καλείται να αξιολογήσει το πρόγραμμα του πρωθυπουργού χωρίς την έγκριση της τρόικας

Ο κ.Ρήγας αναφέρθηκε στα πρόσφατα «θετικά μέτρα», τονίζοντας πως «δεν πρόκειται για παροχές, αλλά για επιστροφή του υπερπλεονάσματος».  

«Εμείς δεν επιλέξαμε τον περιορισμό του κοινωνικού κράτους, άλλοι έκαναν την περίοδο 2010-2014 τέτοιες επιλογές, με καταστροφικά για την κοινωνία αποτελέσματα», πρόσθεσε. «Αποτελεί βασικό μας στόχο η μη διεύρυνση των ανισοτήτων, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η χώρα έχει σοβαρά προβλήματα στην αναπτυξιακή της πορεία, γεγονός που δεν καταλαβαίνει η ΝΔ», επανέλαβε.

Όσον αφορά στην τουρκική προκλητικότητα, ο κ. Ρήγας επισήμανε ότι «δεν χρειάζεται να υπάρχει καμία ανησυχία στον ελληνικό λαό. Έχουμε καταφέρει, παρά τα αντιμαχόμενα συμφέροντα που υπάρχουν, να έχουμε μια καλή συνεννόηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα υπερασπίσουν την ακεραιότητα της χώρας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» επανέλαβε.

Όσον αφορά στο άρθρο του κ. Σημίτη στην «Καθημερινή», ο κ. Ρήγας επανέλαβε ότι «ο κ. Σημίτης στη δημόσια παρέμβασή του, άφησε υπονοούμενα, δείχνει μια στάση εκχώρησης πραγμάτων. Αυτό το κείμενο ήταν προβληματικό ως προς τα εθνικά μας συμφέροντα», πρόσθεσε και προέτρεψε τον πρώην πρωθυπουργό «να είναι πάρα πολύ προσεκτικός και να αναστοχάζεται το τι έχει κάνει και πώς διαμόρφωσε ορισμένα πράγματα».  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL