Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ολ. Κεφαλογιάννη: Για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής τα κοινωνικά επιδόματα (Video)

«Ανοίκεια τα επιδόματα για μια χώρα δυτική» υποστήριξε η Όλγα Κεφαλογιάννη προσθέτοντας ότι: «Επιδοματικές λογικές έχουν χώρες της Λατινικής Αμερικής που δεν έχουν παράδοση στο κοινωνικό κράτος».

Εντυπωσιάζει η κυνικότητα της Ν.Δ. και η παραπληροφόρηση με την οποία επιχειρηματολογεί. Η Γερμανία, η Σουηδία, η Δανία είναι χώρες της Λατινικής Αμερική για την υποψήφια βουλεύτρια της Ν.Δ.

Η κ. Κεφαλογιάννη συνέχισε επιπλήττοντας την αν. υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας : «Φτωχοποιήσατε τους Έλληνες για να λέτε ότι με τα επιδόματα θα πρέπει να έρχονται και να σας ψηφίζουν στις κάλπες»

Υποσχέθηκε μια «ανάπτυξη» που θα πετύχει μαγικά η Ν.Δ. χωρίς να λέει πως.

«Το επίδομα του παιδιού θα το κόψετε; 780 εκ. δίνουμε στους ανάπηρους θα τα κόψετε;» τη ρώτησε η κ. Φωτίου αλλά η κ. Κεφαλογιάννη δεν απάντησε.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο