Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.5°C21.8°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.1°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.4°C
4 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.0°C19.9°C
2 BF 40%
Δεν ψηφίζει ούτε τις τροπολογίες, ούτε τη μείωση του αφορολόγητου η Ν.Δ.(Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν ψηφίζει ούτε τις τροπολογίες, ούτε τη μείωση του αφορολόγητου η Ν.Δ.(Video)

https://www.youtube.com/embed/--Mj9-QYYLk

Έτσι δεν θα ψηφίσει ούτε τα θετικά μέτρα χαρακτηρίζοντας τα «παροχολογία» και «ρουσφετολογικά» ούτε φυσικά την τροπολογία της κυβέρνησης για τη μη μείωση του αφορολόγηου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την παρελκυστική τακτική της, το «μποϋκοτάζ» σε οτιδήποτε θετικό περνάει η κυβέρνηση για τους πολίτες της χώρας.

Τι είπαν σήμερα, οι βουλευτές της Ν.Δ. στα κανάλια και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ

«Κατατεθημένη η πρόταση μας και δεν την έχει ψηφίσει η κυβέρνηση» είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας για το αφορολόγητο. «Δεν συμμετέχουμε στο πολιτικό θέατρο της Βουλής» συνέχισε ο κ. Χατζηδάκης για να προσθέσει μετά ο κ. Λοβέρδος «κάποιος πρέπει να τους βάλει φρένο».

«Θέλουμε να ψηφίσουμε τα θετικά μέτρα αλλά θα πηγαίνουμε θα λέμε απόψεις θα τους καταγγέλλουμε και θα αποχωρούμε» εξήγησε τη στάση του ΚΙΝΑΛ ο κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος, Ανδρέας Λοβέρδος και επιφυλάχθηκε ως το απόγευμα για τη στάση του κόμματός του σχετικά με το αφορολόγητο.

Ψηφοθηρικά τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση για τον κ. Κουμουτσάκο και για αυτό δεν θα τα ψηφίσει η Ν.Δ. «μόνη στόχευση ο επηρεασμός των ψηφοφόρων για αυτό δεν συμμετέχουμε» είπε χαρακτηρίζοντας όλα τα θετικά μέτρα «παροχολογία».

Συμφωνεί λέει η Ν.Δ. με τη κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου, αλλά «δεν θα πάμε στην Βουλή γιατί δεν θα νομιμοποιήσουμε την θεσμική παρακμή, δηλαδή τα ρουσφέτια, που περνάνε με αυτή την τροπολογία» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ., Χάρης Θεοχάρης.

Ποιες τροπολογίες κατηγορείται ότι είναι ρουσφετολογικές ρώτησε ο Δημήτρης Βέττας τον βουλευτή της Ν.Δ. χωρίς να λάβει απάντηση.

Δεν θα πάμε στην Βουλή είναι μια αντιθεσμική συμπεριφορά ενώ μίλησε για διαχείριση ήττας ο κ. Τσίπρας και ο Θ. Ρουσόπουλος στο ΣΚΑΙ ενώ ο κ. Φωτήλας στην ΕΡΤ «πανηγύριζε» για το αντισύριζα μέτωπο στην Βουλή που δεν θα ψηφίσει τα θετικά μέτρα για τους πολίτες.

Η ανακοίνωση της ΝΔ μετά την ανακοίνωση για την τροπολογία κατάργησης της μείωσης του αφορολόγητου

Πρώτη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην συνέντευξη Τσίπρα που παραχώρησε στην ΕΡΤ. Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ   κάνει λόγο για έναν «αμετανόητο πρωθυπουργό», που «δεν πήρε το μήνυμα από τους πολίτες». Ανέφερε μάλιστα πως αδυνατεί να καταλάβει ότι έρχεται πλέον πολιτική αλλαγή, με την ψήφο των πολιτών.

«Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι είναι αμετανόητος παρά το διπλό μήνυμα που του έστειλαν οι πολίτες στις εκλογές. Αφού μετέτρεψε τη Βουλή σε πλυντήριο των τελευταίων ρουσφετολογικών διευθετήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σύρεται πλέον να υιοθετήσει την πρόταση της ΝΔ για τη μη μείωση του αφορολόγητου την οποία μόνος του ψήφισε.

Προφανώς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες μετρούν πλέον αντίστροφα τις μέρες για να γίνει οριστικά πράξη η πολιτική αλλαγή που επιθυμούν».

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL