Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Ενόψει εθνικών εκλογών / Ενόψει εθνικών εκλογών αποσυσπειρώνεται η Ένωση Κεντρώων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ενόψει εθνικών εκλογών / Ενόψει εθνικών εκλογών αποσυσπειρώνεται η Ένωση Κεντρώων

Αποσυσπείρωση καταγράφεται στην Ένωση Κεντρώων μετά τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας και την αποτυχία εκλογής ευρωβουλευτή, παρά την αισιοδοξία του Βασίλη Λεβέντη ότι το κόμμα μπορεί να μπει εκ νέου στη Βουλή. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Σερρών της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσιος Μεγαλομύστακας δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ενώ και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Σταύρος Καρβούνης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα.

Ο Αν. Μεγαλομύστακας είχε ενημερώσει την ηγεσία της Ένωσης Κεντρώων για την επιθυμία του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές ήδη πριν τις ευρωεκλογές, όμως η απόσυρσή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Η Ένωση Κεντρώων ευχαρίστησε τον Αν. Μεγαλομύστακα για την προσφορά του στο κόμμα και το κοινοβουλευτικό του έργο.

«Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας» επισημαίνει ο Στ. Καρβούνης στη δήλωσή του, με την οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων ευχαριστώντας τον Β. Λεβέντη για τη συνεργασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL