Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Οι Οικολόγοι - Πράσινοι στηρίζουν τη Ρένα Δούρου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οι Οικολόγοι - Πράσινοι στηρίζουν τη Ρένα Δούρου

Τη Ρένα Δούρου στηρίζουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής οι Οικολόγοι - Πράσινοι, με την Παναττική Γραμματεία τους να υπογραμμίζει την ανάγκη «να εκλεγούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο το δυνατόν περισσότεροι προοδευτικοί δήμαρχοι και περιφερειάρχες». Παράλληλα, οι Οικολόγοι - Πράσινοι καλούν σε υπερψήφιση του Νάσου Ηλιόπουλου στην Αθήνα, του Γιώργου Καραμέρου στο Μαρούσι, του Γιάννη Σταθόπουλου στην Αγία Παρασκευή, του Σίμου Ρούσσου στο Χαλάνδρι και της Τίνας Καφατσάκη - Βλάχου στου Ζωγράφου.

Οι Οικολόγοι - Πράσινοι επισημαίνουν το έργο της Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής τη Ρ. Δούρου κι ιδιαίτερα «τη θετική κατεύθυνση στο μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τη θετική συμβολή της σε θέματα μεγάλων ελεύθερων χώρων, όπως στην Παραλία Καλλιθέας-Μοσχάτου, την ανάδειξη της ιστορικής φυσιογνωμίας της Δυτικής Αθήνας, την προστασία ευπαθών ομάδων», αλλά και «την αποκεντρωμένη διάθεση κονδυλίων σε όλους τους δήμους της Αττικής για σημαντικά τοπικά έργα, ανεξαρτήτως της πολιτικής κατεύθυνσης του κάθε δημάρχου».

Οι Οικολόγοι - Πράσινοι προειδοποιούν ότι «η επιλογή Πατούλη θα σημάνει επιστροφή σε προηγούμενες πολιτικές ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης κρίσιμων τομέων της ζωής στην Αττική, όπως απορρίμματα - ανακύκλωση - καύση και ελεύθεροι χώροι».

Κώστας Παπαγιάννης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL