Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
"Χυδαίες προσπάθειες διαστρέβλωσης"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Χυδαίες προσπάθειες διαστρέβλωσης"

Καμία τέτοια προσπάθεια δεν υπήρξε φυσικά και ο κ. Βρούτσης το ξέρει πολύ καλά. Αυτό που υπήρξε ήταν το ρεπορτάζ, που δημοσιεύτηκε σε όλες τις ιστοσελίδες, ακόμα και τις φιλικές προς τη Ν.Δ. και οι οποίες δεν είχαν λόγο να παραποιήσουν τα λεγόμενα του κ. Βρούτση.

Αν είναι κάτι χυδαίο, είναι ο τρόπος με τον οποίο η Ν.Δ. προσπαθεί να εξαφανίσει από τα ΜΜΕ κάθε συζήτηση για το πρόγραμμά της.

Αυτό που έπαθε ο κ. Βρούτσης προχθές δεν είναι πρωτοφανές, το είχε πάθει ο κ. Μητσοτάκης με το επταήμερο και το δώρο. Όταν μιλάνε στους ασφαλιστές, στους εργοδότες και διάφορους παρόμοιους, λένε αυτά που πραγματικά πιστεύουν. Πώς μπορούν να κρύψουν το πρόγραμμά τους από τους ίδιους τους χορηγούς τους; Αν είναι να το παρουσιάσουν κάπου, με εντιμότητα, ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες, σε αυτούς θα το παρουσιάσουν. Και όταν διαπιστώνουν ότι τους έχει ακούσει και άλλος κόσμος, τα μαζεύουν όπως - όπως και ανακαλύπτουν «χυδαίες προσπάθειες διαστρέβλωσης».

Η Ν.Δ. θεωρεί προφανώς ότι αποφασιστικός παράγοντας για τη νίκη στις εκλογές είναι το να αποφύγει οποιαδήποτε συζήτηση πάνω στο πρόγραμμά της.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε ντιμπέιτ. Με την κάλυψη των ΜΜΕ που τους υποστηρίζουν, θα μιλάνε μόνο γι' αυτά που θέλουν. Και κάθε φορά που ξεσκεπάζονται θα διαμαρτύρονται για «χυδαίες προσπάθειες διαστρέβλωσης». Και όποιον καταφέρουν να αποκοιμίσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL