Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.2°C
1 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
9.9°C14.1°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.1°C17.5°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.9°C
0 BF 100%
Ν. Παππάς από το Ζάππειο: Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τους εκπροσώπους του Τύπου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Παππάς από το Ζάππειο: Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τους εκπροσώπους του Τύπου (Video)

Μεταξύ τους, μεγάλα διεθνή πρακτορεία ενημέρωσης, Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι από την Ευρώπη, την ομογένεια, αλλά και από την Κίνα, την Ιαπωνία και τη Λατινική Αμερική, θα βρίσκονται αύριο στις αίθουσες του Ζαππείου, όπου έχει διαμορφωθεί το Κέντρο Τύπου, που θα λειτουργήσει, για πρώτη φορά, υπό την εποπτεία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

«Για άλλη μία φορά, όπως πάντα, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τους εκπροσώπους του Τύπου» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος επισκέφθηκε το Ζάππειο, προκειμένου να ενημερωθεί για την οργάνωση του χώρου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη, την ηγεσία, αλλά και τους λειτουργούς του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που είναι για άλλη μία φορά στην ώρα τους, άρτια οργανωμένοι, για να υποδεχθούν τους εκπροσώπους του Τύπου, του ελληνικού του ομογενειακού, του διεθνούς Τύπου» δήλωσε ο κ. Παππάς, τονίζοντας πως «θα είμαστε σε θέση να τους εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειαστεί για να υπάρξει και η έγκαιρη ενημέρωση του κοινού και στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, σημείωσε ότι «μέχρι στιγμής έχουμε περίπου στις 250 διαπιστεύσεις από όλα τα μεγάλα πρακτορεία, έχουμε ειδικούς απεσταλμένους από το εξωτερικό και από την Ευρώπη και εκτός Ευρώπης. Όπως είπε, η υπηρεσία έχει δείξει ετοιμότητα και έχει εμπειρία, ενώ «είναι η πρώτη φορά βέβαια που το Κέντρο Τύπου είναι υπό την ομπρέλα του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Είναι ένας χώρος ανοικτός, φιλόξενος το Ζάππειο, για τις επόμενες δύο μέρες, για τον εγχώριο και τον διεθνή Τύπο».

«Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, όπως αρμόζει σε μία δημοκρατική διαδικασία, όπως είναι οι εκλογές» σημείωσε ο κ. Κρέτσος.

Εξάλλου, στο Ζάππειο ήταν σήμερα και ο γενικός γραμματέας του ΨΗΠΤΕ, Γιώργος Φλωρεντής, καθώς και ο γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Χρήστος Σίμος.

Εκτός των ελληνικών μέσων που θα καταγράφουν και θα μεταδίδουν τα αποτελέσματα από το Κέντρο Τύπου, στο Ζάππειο έχουν διαπιστευθεί ομογενειακά μέσα και όλα τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία που έχουν ανταποκριτές στην Αθήνα, καθώς και 20 ειδικοί απεσταλμένοι από την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική, τα Βαλκάνια και την Τουρκία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL