Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι

Του ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ

“Αν τυχόν κάτι δεν πάει καλά για Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, μην αρχίσουν να ζητούν ευθύνες από Κυριάκο. Να δώσουν εξηγήσεις οι δεινόσαυροι που έβαλαν βέτο για δυναμικότερες υποψηφιότητες και που μπλοκάρουν την όποια αναζήτηση πιο σύγχρονου και ριζοσπαστικού πολιτικού προφίλ”. Αυτά “τουϊτάρει” ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος για να υποστηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γιατί όμως χρειάζεται υποστήριξη ο Κ. Μητσοτάκης; Για τον ίδιο λόγο που ο Γιώργος Κουμουτσάκος απέσυρε το tweet του που έβαζε το 3,5% ως όριο για να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις υπέρ της Ν.Δ.

Και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αποκαλύπτει στην ΕΡΤ ότι “πρόσωπα του στενού μου πολιτικού και συγγενικού περιβάλλοντος έχουν δεχτεί πάρα πολλά τηλέφωνα από σημαντικά πολιτικά γραφεία, τα οποία τους ζήτησαν να στηρίξουν την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για να πάει πιο μπροστά από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη”, ενώ συγκεκριμένα sites “βάζουν ερωτηματικά για την πορεία του Δημήτρη Αβραμόπουλου”, επειδή είπε ότι είναι “στη διάθεση των γεγονότων”.

Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα στη Ν.Δ. Διαλυμένο μαγαζί. Καμία αγωνιστική διάθεση. Καμία κοινή προσπάθεια. Μόνο προσωπικές φιλοδοξίες που δεν αθροίζονται πολιτικά και λειτουργούν παραλυτικά. Απλώς η κάλπη θα τραβήξει την κουρτίνα και θα δούμε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Στην πραγματικότητα, ο Κ. Μητσοτάκης την Κυριακή παίζει το κεφάλι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL