Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γεωργιάδης: Κυβέρνηση που δεν θα κλείσει φυλακή τους σκευωρούς δεν υπάρχει στην Ελλάδα (Video)

«Κυβέρνηση που δεν θα κλείσει φυλακή τους σκευωρούς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τελειωμένα πράγματα» είπε ο Άδωνις μαινόμενος στο ΣΚΑΙ χθες το βράδυ προεξοφλώντας τις πολιτικές εξελίξεις και επιχειρώντας να επιβάλλει το σχέδιο Σαμαρά – Βενιζέλου για την επόμενη μέρα.

«Άστην Δικαιοσύνη. Θα πάει ο υπουργός που το έστησε Ειδικό Δικαστήριο;» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αποκαλύπτοντας το προσωπικό μένος και το ρεβανσιστικό σχέδιο για ειδικά δικαστήρια.

Οι τραμπουκισμοί Άδωνι ακόμα και κατά του κ. Σκανδαλίδη ήρθαν ως επακόλουθο της άποψης που εξέφρασε στο πάνελ «για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ως το ιδανικό σενάριο για την επόμενη μέρα».

«Μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης είναι το ιδανικό σενάριο» είπε ο κ. Σκανδαλίδης στην γραμμή των ίσων αποστάσεων αυτό ήταν που εξαγρίωσε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος εκτός ορίων του επιτέθηκε ουρλιάζοντας:

«Μου είναι ακατανόητα αυτά. Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Λοβέρδος λένε ότι για την υπόθεση Novartis θέλουν να πάνε τους σκευωρούς στην φυλακή. Αν έχουμε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, θα πάμε τους σκευωρούς στην φυλακή; Πλάκα μας κάνετε;»

«Η υπόθεση Novartis θα καθορίσει την επόμενη μέρα της χώρας;» τον ρώτησε ο κ. Σκανδαλίδης για να λάβει ως απάντηση τα ουρλιαχτά του Άδωνι «Ασφαλώς και ναι. Πήγαν να μας κλείσουν φυλακή με ψέματα και δεν θα καθορίσει; Ασφαλώς και ναι είναι η απάντηση».

«Με τρελαίνετε με αυτά που λέτε τώρα. Δεν θα τους κλείσω φυλακή;»

Ας θυμίσει κάποιος στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., ότι στην Δημοκρατία υπάρχουν θεσμοί που λειτουργούν και η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητος θεσμός. Αυτά τα λόγια προσβάλλουν και την Δημοκρατία και τους λειτουργούς της. 

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια