Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Ελευθεριάδης: Αν ήμουν στην Βουλή δεν θα ψήφιζα την 13η σύνταξη (Video)

«Η κυβέρνηση κακώς (...) [έφερε αυτό το μέτρο], αν ήμουν στην Βουλή δεν θα ψήφιζα την 13η σύνταξη» υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Νίκος Ελευθεριάδης προσθέτοντας ότι θα πήγαινε ακόμα και ενάντια στην γραμμή του κόμματός του αν υπήρχε ανάγκη.

Λίγο αργότερα προσπάθησε να τα «μαζέψει» λέγοντας ότι μπορεί και να είναι δίκαιο ως μέτρο αλλά για τον ίδιο είναι θέμα αρχής. Εκ των υστέρων όταν επανήλθε η ερώτηση για την 13η σύνταξη είπε ότι «δεν είναι σίγουρος» αν θα το ψήφιζε αλλά είναι ένα «αντιαναπτυξιακό μέτρο».

Η προτεραιότητα θα έπρεπε να ήταν η ενίσχυση των νέων και όχι των συνταξιούχων που μάλλον η Ν.Δ. τους προορίζει για τον Καιάδα.

Όπως υποστήριξε «οι νέοι άνεργοι και όχι οι συνταξιούχοι έχουν χτυπηθεί από την κρίση» ενώ έφερε σαν λύση το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που θα δίνει η Ν.Δ. και όχι ως οριζόντιο μέτρο.

Σύμφωνα με τον κ. Ελευθεριάδη «τα μνημόνια έβγαλαν τη χώρα από την κρίση» άρα τα μνημόνια ήταν η σωστή συνταγή… τιμωρητική μεν για τους πολλούς αλλά όπως υποστήριξε: «Τα μνημόνια μας έσωσαν από την λιτότητα».

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια