Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C21.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.0°C23.0°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.4°C21.9°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C23.0°C
0 BF 52%
Ρένα Δούρου: Ο κ. Πατούλης φυγομαχεί και παίζει κρυφτό στο στούντιο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρένα Δούρου: Ο κ. Πατούλης φυγομαχεί και παίζει κρυφτό στο στούντιο (Video)

Θέλω περισσότερες τηλεμαχίες για να αντιπαρατεθούν οι αρχές και τα προγράμματα των παρατάξεων τόνισε η Ρένα Δούρου.

«Για πρώτη φορά θα γίνουν εκλογές με απλή αναλογική. Ήμουν η μόνη που υπερασπίστηκα με πάθος την απλή αναλογική διότι σημαίνει ανόθευτη έκφραση της ψήφου των πολιτών υποστήριξε η κ. Δούρου προσθέτοντας ότι «με την απλή αναλογική δεν θα είναι ο πρώτος να παίρνει όλα, όπως ίσχυε ως τώρα».

Αναφερόμενη στις τραγωδίες σε Μάνδρα και Μάτι η κ. Δούρου τόνισε ότι την σημάδεψαν ως άνθρωπο. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ως άνθρωπο με σημάδεψε η τραγωδία στο Μάτι, δεν ήταν κάποια δυσκολία στην θητεία της Δούρου ήταν εθνική τραγωδία. Αν μπορούσε να διασφαλίσω ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε με μια τέτοια εθνική τραγωδία θα γινόμουν η πολιτική Ιφιγένεια για να φυσήξει άνεμος ασφάλειας στους πολίτες».

«Αύριο έχω καλέσει να μιλήσω απευθείας με τους πολίτες μέσω του facebook διότι στα πάνελ οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν και με ατζέντα. Η ιστορία της κλιματικής αλλαγής και της πολιτικής προστασίας είναι θέμα εθνικής ασφάλειας, άρα η γενική πολιτική προστασία δεν μπορεί να είναι κρεμασμένη κάτω από το υπουργείο Εσωτερικών» πρόσθεσε η Περιφερειάρχης Αττικής.

Η κ. Δούρου αναφέρθηκε σε σπουδαίες τομές που έκανε η Περιφέρεια Αττικής, στα Δημόσια και Σρατιωτικά Νοσοκομεία 40 εκ. φτιάξαμε το Φαληρικό Δέλτα που ήταν σκουπιδότοπος. Πήρα τις καλύτερες πρακτικές της αυτοδιοίκησης από το Εξωτερικό.

Ενώ απευθυνόμενη στην υποψηφιότητα του κ. Πατούλη υπογράμμισε ότι «είναι επικίνδυνο να είσαι πάνω από 10 χρόνια Δήμαρχος και να μην ξέρεις ότι είναι στην αρμοδιότητα σου τα πεζοδρόμια και ότι για την αποκομιδή των απορριμμάτων φέρνεις τεράστια ευθύνη και να λες τεράστια ψέματα για ανακύκλωση ενώ έχεις επιβαρύνεις τη Φυλή με ιδιωτικά απορριμματοφόρα».

«Έχουμε φτάσει στο σημείο η Περιφέρεια Αττικής να είναι κεντρική πολιτική σκηνή διότι δεν έχουμε ξαναδεί κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγάζει συνεχείς ανακοινώσεις εναντίον μιας αυτοδιοικητικού. Τάζει δρόμο ο κ. Μητσοτάκης που τον κάνουμε ενώ ακολουθεί και ο κ. Πατούλης να λέει ότι θα ιδρύσει γραφείο στις Βρυξέλλες που υπάρχει». Τέλος δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι αποφάσισε να συγκρουστεί με τα κυκλώματα όπως για παράδειγμα, με τα πλαστά διπλώματα οδήγησης.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL