Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι εργολάβοι ξέρουν καλύτερα από τις καθαρίστριες... να καθαρίζουν τα Νοσοκομεία! (Video)

Ποιοτικά σαφώς είναι χειρότερη η κατάσταση σήμερα στα Νοσοκομεία στο θέμα της καθαριότητας είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιάσονας Φωτήλας χθες στην ΕΡΤ1 υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή θεσμικού πλαισίου, ότι δηλαδή οι καθαρίστριες γλύτωσαν από τους εργολάβους και έγιναν μόνιμο προσωπικό, έριξε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Δηλαδή τα ίδια άτομα με τους εργολάβους δούλευαν καλύτερα μας είπε καθώς «ο ιδιώτης (εργολάβος καθαριότητας) είναι «ειδικός» σε μία εργασία και έχει τεράστιο κέρδος από το να λειτουργεί σωστά», αλλιώς χάνει…

Το μόνο πρόβλημα που παραδέχθηκε ως μικρή λεπτομέρεια είναι ότι «οι άνθρωποι, οι εργολάβοι έπαιρναν τα λεφτά και δεν τα έδιναν στους εργαζόμενους».

Το ότι αυξήθηκε ο προϋπολογισμός των Νοσοκομείων από τα κέρδη που γλύτωσαν με την αλλαγή του καθεστώτος, δεν το είδε… όπως δεν είδε και τις προσλήψεις στην υγεία που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

19.000 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ από το 2016 ενώ έχουν συμπεριληφθεί στο σχεδιασμό άλλες 2.500 μόνιμες προσλήψεις όπως είπε ο πρωθυπουργός για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας… όμως αυτά για την Ν.Δ. προφανώς είναι περιττά... γιατί το μέλλον είναι: οι εργολάβοι, ιδιώτες... ειδικοί που ξέρουν!

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η Ν.Δ. εξοφλεί τα ακροδεξιά της γραμμάτια

Η τοποθέτηση του Κ. Τσουβάλα και του Γ. Μαυρωτά σε θέσεις γενικών γραμματέων της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ένα πολιτικό συμπέρασμα οδηγούν: ότι οι δύο εκστρατείες μίσους που διεξήγαγε η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση, δεν είχαν κανένα κίνητρο πέρα από την απροκάλυπτη πολιτική υποκρισία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο