Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όλγα Γεροβασίλη: Καμία ανοχή - Διαρκής η μάχη με την παραβατικότητα και το έγκλημα (Video)

«Καμία ανοχή στην ανομία δεν υπάρχει» με βάση τα στοιχεία και η Ν.Δ. θα πρέπει να εξηγήσει τι εννοεί υποστήριξε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Η υπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία έξαρση όπως αποδεικνύουν τα νούμερα. Η κρίση αύξησε την μικροπαραβατικότητα ενώ υπάρχει ύφεση στην μεγάλη παραβατικότητα.

Υπάρχουν πολύ μεγάλες επιτυχίες της ΕΛΑΣ την τελευταία τριετία υπογράμμισε η υπουργός ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τα Εξάρχεια υποστήριξε ότι από την εποχή του αντεξουσιαστικού κινήματος που υπήρχε ειρηνικά με τους κατοίκους έχει μεγάλη διαφορά με το σήμερα και την παραβατικότητα.

«Δεν υπάρχει καμία ανοχή στο έγκλημα, τη βία ή την παραβατικότητα» είπε κατηγορηματικά, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ανέφερε ως παράδειγμα ότι πριν 3 μέρες έγινε επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια. Παράλληλα υπενθύμισε ότι έχουν γίνει σοβαρές και μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας στην περιοχή αυτή για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Όποτε η Ν.Δ. χάνει τα επιχειρήματα της την επόμενη στιγμή αρχίζει το αφήγημα περί ανομίας και εμφανίζει την ατζέντα νόμος και τάξη εξήγησε η Όλγα Γεροβασίλη και συνέχισε λέγοντας ότι: Ο κ. Μητσοτάκης κάθε «γκάφα» που κάνει και είναι η πραγματική του ατζένατ στη συνέχεια στοχοποιεί ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ με fake news για να γυρίσει την ατζέντα έτσι και εκεί που απαντούσε η Ν.Δ. για την επίθεση στο δημόσιο σύστημα υγείας έστρεψε τα βέλη της σε μένα για το πώς έκανα δουλειές στο ιατρείο μου στην Αρτα. Η υπουργός έκανε λόγο για «χυδαιοποίηση» του πολιτικού λόγου με ευθύνη της Ν.Δ.

Στην Άρτα, την Πρέβεζα και την Λευκάδα που έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και αυθόρμητη συμμετοχή πλήθος κατοίκων για την υποδοχή του Πρωθυπουργού, επειδή εκλέγομαι στην Άρτα, στοχοποιήθηκα ξανά εξήγησε η κ. Γεροβασίλη.

Εργάστηκα ως γιατρός ακτινολόγος. Αξονικό τομογράφο διέθετε το Νοσοκομείο Άρτας. Είχα το ιατρείο μου ως το 2015 και μετά μεταβίβασα τις μετοχές μου λόγω ασυμβίβαστου. Το ιατρείο για το οποίο συζητάμε δεν διαθέτει αξονικό τομογράφο εξήγησε η Υπουργός τονίζοντας ότι όσα λέγονται είναι εντελώς fake news και εντελώς αβάσιμα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι: Ένας από τους λόγους που εκλέγομαι είναι ακριβώς για τον τρόπο που άσκησα το ιατρικό μου επάγγελμα και δεν θα επιτρέψω κανέναν να με προσβάλει.

Kατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις