Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.0°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C21.9°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.9°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.3°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C21.8°C
2 BF 31%
Ιδιώτες στις Διοικήσεις των Δημόσιων Νοσοκομείων ονειρεύεται σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιδιώτες στις Διοικήσεις των Δημόσιων Νοσοκομείων ονειρεύεται σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης

Δήλωσε ευθαρσώς ότι θα "δοκιμάσει" να δώσει την Διοίκηση μεγάλου Νοσοκομείου της Αθήνας σε Ιδιωτική εταιρεία, η οποία μάλιστα, όπως είπε, θα μπορεί να δίνει και μπόνους στους δημοσίους υπαλλήλους που θα εργάζονται εκεί, ανάλογα με την απόδοση τους!!!

Καλύτερος χορηγός για την Κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να υπάρχει από τον Κυριάκο....  Μόνο μη βγει να διορθώσει τον εαυτό του πάλι, όπως έκανε χθες...

Συγκεκριμένα ανέφερε: «δεν θα είχα καμία αντίρρηση να δοκιμάσουμε σε ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας να διοικηθεί σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα. Ξέρω ότι θα βγουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και θα πουν ότι ιδιωτικοποιώ την υγεία. Εμένα με ενδιαφέρει το παρεχόμενο αποτέλεσμα. Το δημόσιο δεν είναι κατ' ανάγκην κρατικό. Εμένα με ενδιαφέρει η υγεία να είναι δημόσια», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ.

Ανέφερε επίσης πως η ιδιωτική εταιρεία θα μπορεί να δίνει μπόνους στους δημοσίους υπαλλήλους που θα εργάζονται εκεί, ανάλογα με την απόδοσή τους. Έφερε ως παράδειγμα ένα ακτινοδιαγνωστικό κέντρο και πρόσθεσε ότι «το κράτος δεν θα αγοράζει πλέον μηχανήματα αλλά υπηρεσίες, δηλαδή αριθμό εξετάσεων".

Μοντέλο που είχε δοκιμαστεί εξάλλου κατά την περίοδο της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου! Κατά την οποία ακόμη και μεγάλα δημόσια νοσοκομεία δεν είχαν τα στοιχειώδη διαγνωστικά μηχανήματα και έστελναν τους ασθενείς σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με την ανάλογη χρηματική συμμετοχή, για όσους φυσικά είχαν τα χρήματα για την συμμετοχή, γιατί οι υπόλοιποι απλά δεν τις έκαναν! τόσο απλά

Σπ. Μ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL