Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Σ. Βαλντέν: Η αλλοίωση των δηλώσεων Βέμπερ από τη ΝΔ «με ανησυχεί αλλά δεν με εκπλήσσει» (ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Βαλντέν: Η αλλοίωση των δηλώσεων Βέμπερ από τη ΝΔ «με ανησυχεί αλλά δεν με εκπλήσσει» (ηχητικό)

Ο κ. Βαλντέν στον Νίκο Σβέρκο εξήγησε ότι η αλλοίωση της δήλωσης του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος τον ανησυχεί, αλλά δεν τον εκπλήσσει και ότι «τους δυσαρέστησε και τον λογόκριναν» καθώς θυμίζουμε ο κ. Βέμπερ επισκεπτόμενος τη χώρα μας είπε ότι «η Ευρώπη καλωσορίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών» αλλά η ΝΔ στο ενημερωτικό της σημείωμα της ανέφερε ότι η κ. Βέμπερ είπε «Σέβομαι τις ανησυχίες των Ελλήνων για τη Μακεδονία».https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/611100438&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

Ο κ. Βαλντέν σημείωσε ότι πολίτες, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, εξακολουθούν να έχουν αντιρρήσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εντούτοις δεν νομίζει ότι ταυτίζονται με τους ακραίους «θα έλεγα φασίστες ξεκάθαρα, οι οποίοι προκαλούν επεισόδια κτλ». Ενώ τόνισε ότι «η εμμονή στην πολιτική αυτή σιγά – σιγά θα αποδώσει καρπούς».

Ο κ. Βαλντέν σημείωσε ότι η συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων, έχει χρονικό ορίζοντα πολύ μεγαλύτερο και όχι μόνο τις ευρωεκλογές και ανεξαρτήτως των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Ευρώπη αφού είναι το μέτωπο για την κύρια πάλη κατά της ακροδεξιάς αλλά και κατά του νεοφιλελευθερισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL