Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Τι 'πες τώρα...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα...

Αυτοί δεν είναι ακροδεξιοί... Άγγελοι είναι κατά τον κ. Βαρβιτσιώτη. Οι αντιδράσεις, λέει, οι σημερινές (5-10 ατόμων) δεν έχουν καμία σχέση με τις βιαιότητες του παρελθόντος...

Οι εν πολλές αμαρτίαις περιπεσούντες "άριστοι", ειδικά αυτοί οι "υπεράνω υποψίας".

Η Novartis σκευωρία, οι συκοφαντίες του Μαρινάκη σκανδαλάρα...

Μην βάζετε δύσκολες ερωτήσεις στη Ν.Δ. εκεί στην ΕΡΤ. Μην αντιμιλάτε. Ασέβειες και αυθάδειες δεν συγχωρούνται μπροστά στον εκπρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας.

"Εσείς τι είστε; Δημοσιογράφος της ΕΡΤ...". Το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε" από την ανάποδη από τον μειλίχιο αντιπρόεδρο Κ. Χατζηδάκη.

Δυο "σκαμπιλάκια" έριξε ο κ. Μεϊμαράκης στον Μπογδάνο και έπεσε να τον φάει όλο το ακροδεξιό παραμάγαζο της Ν.Δ.

"Πανηγύριζε το Μαξίμου όταν πήρε άδεια ο Μαρινάκης" που ήταν "βασικός υποστηρικτής της Δούρου" και "προνομιακός συνομιλητής". Μόνο στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έβαλε ο κ. Λαζαρίδης τον εκλεκτό φίλο και κουμπάρο της Αγίας Οικογένειας.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μειώσει το αφορολόγητο", Πετσίτης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μείωσε τις συντάξεις, Πετσίτης, ιστορικό χαμηλό για τα ελληνικά ομόλογα, Πετσίτης, ρεκόρ επενδύσεων, Εξάρχεια.

Τέλος το ΔΝΤ..., Πετσίτης, Εξάρχεια, Μαρινάκης.

"H διαπλοκή είναι ανέκδοτο" είπε το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Τ. Αντωνίου. Ειδικά γι' αυτούς που πλήρωναν τα δομημένα ομόλογα, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τον Γιάννο, τον Άκη και τα άλλα τα παιδιά της Siemens. Ανέκδοτο και τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, ανέκδοτο και η Novartis.

Ανέκδοτο και ότι θα πιάσετε διψήφιο νούμερο στις εκλογές, αλλά δεν σας το λέμε. Γελάμε.

Βγήκε ο πραγματικός ηγέτης της Ν.Δ. και όλοι υποκλίθηκαν. Ο λόγος του, σφραγίδα. Εμπλοκή με Δικαιοσύνη, μπράβοι που ρίχνουν ξύλο αλλά "συγκεκριμένη η καταγγελία Μαρινάκη" είπε ο κ. Παπαχλιμίντζος, "όχι είδα, άκουσα" σαν τους κουκουλοφόρους. "Ένας επιχειρηματίας έκανε συγκεκριμένες αποκαλύψεις" και η κ. Ράπτη.

Πείτε το όπως θέλετε, "νέα διαπλοκή", "Θανάσης" είπε η κ. Σπυράκη, που ζητιανεύει για μια ψήφο σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1, "σταυρό και σε μένα... βάλτε ένα σταυρό και σε μένα".

 "Σας μισώ, απαίσια στρουμφάκια" στα βήματα του πατέρα και ο υιός. Και επειδή μπορεί να βγήκαμε από τα Μνημόνια, αλλά ο Κυριάκος υπόσχεται να τα επαναφέρει..., υποβιβάζει τα κεκτημένα με αγώνες σε "επιδοματική πολιτική" και διαγράφει δια παντός το δώρο Πάσχα - Χριστουγέννων.

Ο ωμός, αγνός, περήφανος νεοφιλελευθερισμός δεν χρειάζεται Μνημόνια. Μπορεί και μόνος του.

Στις λεκτικές ακρότητες και ανακολουθίες της Ν.Δ. στα πάνελ είναι αδύνατο να αντιπαρατεθεί λογικός άνθρωπος. Η επιτηδευμένη ένταση σκοτώνει την πολιτική και η αλαζονεία την όποια αξιοπρέπεια.

Κρατάτε ομπρέλα. Βρέχει λάσπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL