Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποδοκιμάστηκαν στην Καρδίτσα

Πήγαν στην Καρδίτσα να μεταδώσουν μηνύματα ενότητας ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων και έγιναν δέκτες έντονων αποδοκιμασιών από νεοδημοκράτες οι Λ. Αυγενάκης και Κ. Τσιάρας!

Το... μπάχαλο ξεκίνησε μόλις ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. ανακοίνωσε -σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας- την επίσημη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον υποψήφιο δήμαρχο Β. Τσιάκο. Οι επίσης νεοδημοκρατικών καταβολών υποψήφιοι δήμαρχοι Κ. Παπαλός και Κ. Γκαβογιάννης αποχώρησαν επιδεικτικά από την αίθουσα μαζί με υποστηρικτές τους, που... έψελναν τα εξ αμάξης στα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Ν.Δ.! «Ντροπή στους Τσιάρα και Αυγενάκη μόνο. Εκτός από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλη την Ελλάδα καταστρέφουν και μια ιστορική παράταξη, που κάποιοι άλλοι ματώσανε να τη στήσουν» έγραψε αμέσως μετά στον λογαριασμό του στο fb ο Κ. Γκαβογιάννης.

Η έκβαση της εκδήλωσης θορύβησε την Πειραιώς στο φόντο των "γαλάζιων" ανταρτών που φορούν τη... δική τους φανέλα στις Περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους της χώρας.

Κ.Σ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο