Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Η Ευρώπη της Αριστεράς"

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Αριστερά και Ευρώπη», το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς διοργανώνει, την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στον Πολυχώρο Σπούτνικ (Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου) εκδήλωση με θέμα "Η Ευρώπη της Αριστεράς: Το μέλλον που δεν γίναμε ακόμα". Θα μιλήσουν: Κώστας Δουζίνας, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς, καθηγητής Πανεπιστημίου Λονδίνου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αριστείδης Μπαλτάς, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρ. υπουργός, Αντώνης Τζανακόπουλος, αν. καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου, Νομική Σχολή, Πανεπιστήμιο Οξφόρδης. Θα συντονίσει η Χρύσα Βαϊνανίδη, δημοσιογράφος.

Στη συζήτηση θα παρέμβουν: Ελευθερία Αγγέλη, συντονίστρια του Δικτύου Νεολαιών του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, υποψήφια ευρωβουλευτής, Μάριος Θεοφιλάτος, μουσικός, μέλος της Γραμματείας Κ.Σ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Όλγα Νάσση, κοινωνική ανθρωπολόγος, πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο