Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
Κ. Πουλακίδας: Να αποσύρει τη βαρύτατη προσβολή εναντίον μου, η κ. Καϊλή (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Πουλακίδας: Να αποσύρει τη βαρύτατη προσβολή εναντίον μου, η κ. Καϊλή (Video)

Το πάνελ όμως είχε «στηθεί» μονοθεματικά εναντίον υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κατηγορίες εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν υποστηρίζουν την 17Ν έδιναν και έπαιρναν από τον κ. Βρούτση, την κ. Καϊλή με την ανοχή των δημοσιογράφων της εκπομπής. Μοναδικές αποδείξεις προπαγανδιστικά δημοσιεύματα σε σάιτ που κράδαινε από το κινητό του ο κ. Βρούτσης λες και ήταν βαρυσήμαντες αποδείξεις για όσα έλεγε.

Και λογικό αφού το «σενάριο» της εκπομπής και της Ν.Δ. με κάποιο τρόπο έπρεπε να στηριχθεί ώστε επικοινωνιακά τουλάχιστον η «μπάλα» να πάει από το σκάνδαλο Novartis και τη «μίζα» που εκθέτουν τη Ν.Δ. σε θέματα πιο αβανταδόρικα όπως θεωρούν για αυτούς ασφάλεια, ανομία, Εξάρχεια πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα… με την συσχέτιση του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και τη 17Ν.

Μετά από εσκεμμένες παραφράσεις σε δηλώσεις στελεχών που παρουσιάζονταν ως δήθεν επιχειρήματα από τον κ. Βρούτση, η κ. Καϊλή θέλοντας να συνεισφέρει πρόσθεσε: «Δεν σέβονται ούτε τα θύματα».

Όπως ήταν φυσικό, έντονη ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου της ΑΥΓΗΣ. «Εγώ έχω απεριόριστο σεβασμό στα θύματα. Εσείς δεν μετράτε τις λέξεις σας. Έχετε πάθει ακράτεια;» «Δεν θα σιωπούμε στις προσβολές;» είπε μεταξύ άλλων.

Όταν μάλιστα ο κ. Πουλακίδας επέπληξε τους τηλεπαρουσιαστές για την στάση τους που δεν ζήτησαν το λόγο για αυτές τις βαρύτατες κατηγορίες από την κ. Καϊλή, ο κ. Οικονόμου είπε «εμείς δεν κάνουμε λογοκρισία».

Φυσικά δεν κάνει «λογοκρισία» στις κατηγορίες και τη λάσπη αρκεί να είναι εναντίον της αντίθετης άποψης από αυτή που υποστηρίζει το κανάλι.

Μετά από αυτό το περιστατικό, τελικά η κ. Καϊλή αναγκάστηκε να ανακαλέσει παρόλο που επέμενε για πάρα πολλή ώρα στις ανυπόστατες βολές εναντίον του δημοσιογράφου.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL