Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για τα μάτια του κόσμου

Στον Πειραιά διαβάζουμε ότι βρέθηκε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου έκανε βόλτα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μαζί με τον επίσημο υποψήφιο δήμαρχο της Ν.Δ. Νίκο Βλαχάκο. Συνοδεύτηκε μάλιστα από στελέχη του κόμματος, μίλησε με κόσμο και ευχήθηκε ο εκλεκτός του να είναι ο επόμενος δήμαρχος. Βέβαια, στις φωτογραφίες και στα σχετικά δημοσιεύματα απουσιάζει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α' Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Ασφαλώς υπάρχει η σύγκρουση συμφερόντων, αφού ο Γ. Βοιδονικόλας είναι υποψήφιος με αντίπαλο, θεωρητικά, συνδυασμό, αυτόν του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Μώραλη. Του ίδιου Μαρινάκη που καλύπτει τα έξοδα των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Α' Πειραιά. Αδικεί πάντως τον εξαίρετο γιατρό Βλαχάκο να γίνεται ο... φερετζές της Ν.Δ., που στην πραγματικότητα στηρίζει τον κουμπάρο και χρηματοδότη της τοπικής της οργάνωσης.

Σ.Ρ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο