Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Με τρικλοποδιές και αγκάθια ο δρόμος του Νάσου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Με τρικλοποδιές και αγκάθια ο δρόμος του Νάσου

Στο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για τη δημαρχία της Αθήνας που έγινε πριν δύο ημέρες στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από τον Real FM 97.8, ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την ασφάλεια, ανέφερε ότι "δεν υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ασφάλεια και στα δικαιώματα". Παρότι η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη και δεν επιδεχόταν την παραμικρή παρερμηνεία, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANΤ1 στις 9.4.19 η δήλωσή του παραραποιήθηκε και αποδόθηκε ως εξής: "Υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ασφάλεια και στα δικαιώματα".

"Ελπίζουμε ότι πρόκειται περί λάθους και ζητάμε την άμεση επανόρθωση και την ορθή μετάδοση των όσων είπα κατά το χθεσινό ντιμπέιτ" σημείωσε την επόμενη ημέρα ο Νάσος Ηλιόπουλος, καθώς οι τρικλοποδιές που εσχάτως συναντά γίνονται όλο και συχνότερες. Είχε προηγηθεί στις 6 Απριλίου η τρικλοποδιά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Τάκη Χατζή, ο οποίος, παρότι φιλοξενούσε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, σε μια αποστροφή του λόγου του αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη άρνηση του Νάσου Ηλιόπουλου να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Για ακόμη μια φορά, ο Νάσος Ηλιόπουλος υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε μια διευκρινιστική δήλωση μετά την τρικλοποδιά του δημοσιογράφου: "Στις αρχές Μαρτίου, ο κύριος Στραβελάκης, δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ΤV, είχε επικοινωνήσει μαζί μου για να καθορίσουμε ημερομηνία για ζωντανό ντιμπέιτ στον τηλεοπτικό σταθμό. Είχα αποδεχθεί την πρόσκληση και ανέμενα τις λεπτομέρειες, όταν με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο κύριος Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε να αναβάλουμε τη συζήτηση για μεταγενέστερη ημερομηνία. Φαντάζομαι ότι ο ένας μήνας που πέρασε είναι αρκετός χρόνος προκειμένου ο ΣΚΑΪ ΤV να ορίσει τη νέα ημερομηνία και ο κύριος Κώστας Μπακογιάννης να αποδεχτεί την ανάγκη μιας προγραμματικής συζήτησης γύρω από το μέλλον της πόλης μας".

Ένας αγώνας δρόμου γεμάτος τρικλοποδιές αποδεικνύεται για τον Νάσο η διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας. Τρικλοποδιές που έρχονται σε καθημερινή πλέον βάση από ένα σύστημα ταγμένο στη δημιουργία εντυπώσεων, στρεβλώσεων και παρεξηγήσεων, που μοναδικό σκοπό έχουν την υπονόμευση της προσπάθειας του Νάσου Ηλιόπουλου να επικοινωνήσει με τους Αθηναίους μέσω συστημικών ΜΜΕ. Ένας δρόμος στρωμένος με αγκάθια, που όλο και φυτρώνουν όσο ξεφουσκώνουν τα πανιά αυτών που έχουν αυτοανακηρυχθεί σε νόμιμους κληρονόμους της Αθήνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL