Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Μιλάει ο Α. Λοβέρδος για "δολοφονία χαρακτήρων";
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μιλάει ο Α. Λοβέρδος για "δολοφονία χαρακτήρων";

Είναι λογικό ένας άνθρωπος που βρίσκεται στη θέση του Α. Λοβέρδου να υπερασπίζεται την αθωότητά του. Και είναι κατανοητό να το κάνει ακόμα και με ύβρεις - όσο και αν ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει ότι μπορεί μια χαρά να βρίζει και όταν δεν πιέζεται από τη Δικαιοσύνη.

Όταν όμως καταγγέλλει με τόση ευκολία την απόπειρα δολοφονίας του χαρακτήρα του, προκαλεί θρασύτατα την κοινή γνώμη και τη συλλογική μνήμη.

Διότι ο Α. Λοβέρδος έχει συνδέσει το όνομά του και τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας με τη βάναυση διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών. Των γυναικών που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των επιχειρήσεων - σκούπα που είχε εξαπολύσει η κυβέρνηση Παπαδήμου στα τελευταία της για να εκτονώσει και να αποπροσανατολίσει την οργή του κόσμου. Που υποβλήθηκαν σε καταναγκαστικούς ελέγχους βάσει της κατάπτυστης υγειονομικής διάταξης 39α/2012 που είχε υπογράψει ο Α. Λοβέρδος ως υπουργός Υγείας.

Που κατηγορήθηκαν ότι εκπορνεύονταν για να μεταδώσουν τον ιό στους πελάτες τους. Και των οποίων οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα βάσει μιας εισαγγελικής απόφασης, την οποία ο Α. Λοβέρδος χαρακτήρισε «απολύτως δεμένη και απολύτως στέρεη».

Και όλα αυτά έγιναν μόλις 6 ημέρες πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012. Για μερικές ψήφους παραπάνω στα κόμματα της συγκυβέρνησης Παπαδήμου και ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ που κατέρρεε. Άσχετα αν ο ωφελημένος από εκείνη την άθλια λαϊκιστική εκστρατεία φόβου ήταν τελικά η Χ.Α.

Οι γυναίκες αυτές κατηγορήθηκαν για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή. Αθωώθηκαν όλες. Ποιος λοιπόν μιλάει για «δολοφονία χαρακτήρων»;

Τον χαρακτήρα του ο κ. Λοβέρδος τον έχει δολοφονήσει μόνος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL