Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Τι 'πες τώρα...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα...

Δύσκολες ώρες περνάει η Ν.Δ. Δύσκολες και δεν μπορεί να το κρύψει. Τον μόνο που έχει κρύψει είναι ο Άδωνις... για λίγο. Novartis.

Τον έχει παρκάρει στο Τουίτερ του να παίζει μπάλα με την τρελοπαρέα Μπογδάνο και Γιαννάκη - πρόσεχε στις λάσπες που πατάς- Λοβέρδο.

Γιαννάκη είπα και θυμήθηκα τον official line maker της Ν.Δ. τελευταία σελίδα στα "Νέα", που αποφάσισε να ξελασπώσει και τα 400 ανεξήγητα υπέρογκα και υπερβολικά εις τον αιώνα τον άπαντα χρεωστούμενα δάνεια των Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝ.ΑΛΛ.).

ΚΙΝ.ΑΛΛ. είπα και θυμήθηκα τη Φώφη να αναμασά περήφανα στο συνέδριο τον Βενιζέλο και να φαντασιώνεται όνειρα εξουσίας. Θυμήθηκε και το αντιδεξιό προφίλ και γυρνώντας στον Κυριάκο φώναξε, ως νέα Ζαν ντ Αρκ, “όχι άλλο δεξιά το τιμόνι”.

Μη φοβού, Φώφη..., πάτωσε σε τηλεθέαση η εκπομπή “Με τα μάτια του Κούλη”... Ούτε να τον βλέπουν, ούτε να τον ακούν...

Θα διαχειριστούμε τα δημοσιονομικά της χώρας, όπως τα δάνειά μας, δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη ως εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. στον ΣΚΑΪ περήφανη που σκόρπισε τον τρόμο στο Πανελλήνιο.

Και η Σοφία νταμπλ έκανε την Πέμπτη.

«Ντροπή, δεν έχετε να λέτε ότι έγινε κάτι σημαντικό στα Σκόπια για την Ελλάδα;» είπε το πρωί στο Open, η κ. Βούλτεψη απευθυνόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επί της ουσίας μιλώντας στους 130 επιχειρηματίες, ΜΜΕ και ξένους ηγέτες... να το ακούσουν.

Στη Βουλή μετά..., αποκαμωμένη ομολόγησε ότι η Ν.Δ. παράγει fake news... που τα πιστεύει κιόλας. Το κακό με τη Ν.Δ. είναι ότι τα πιστεύει κιόλας.

Με το σενάριο «μαφία στις φυλακές» ο ΣΚΑΪ έπαιζε «ασφάλεια» όλη την εβδομάδα της ιστορικής επίσκεψης Τσίπρα στη Β. Μακεδονία.

Ηρωοποιούσε τον Βορίδη με τη βοήθεια Πλεύρη και Αραβαντινού. Η δημοσιογράφος του σταθμού μονολογούσε: «αφού είδαμε το μπουμ στον λαιμό... που με αυτό συνεννοήθηκαν»!

Ο Πετσίτης κράτησε τα μπόσικα, για τη διαβολοβδομάδα της Ν.Δ., όπου 33 ευρωβουλευτές (και του ΕΛΚ) πρότειναν τους Τσίπρα-Ζάεφ για Νόμπελ Ειρήνης καθώς και ο γνωστός συριζομαδούρος Πάπας Φραγκίσκος.

Η εκταμίευση του 1 δισ. ευρώ κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα, αλλά και τα μεγάλα έργα υποδομών που θα χρηματοδοτήσει η Κομισιόν δεν ήταν είδηση για τα κανάλια. Ό,τι δεν παραπέμπει σε καταστροφή, εξαφανίζεται.

Κοίτα ποιος καταψηφίζει μαζί με τη Χ.Α. την άρση απορρήτου για το πόθεν έσχες...

Ο Κυριάκος επανέλαβε στη Στάη τα περί προδοσίας, για το "Μακεδονικό" σε μια ρετρό συνέντευξη ανούσιων τηλεοπτικών κλισέ.

Βαθύ σκοτάδι στο βασίλειο της Αγίας Οικογένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL