Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Φάμελλος σε Μπακογιάννη: Η Ν.Δ. φθονεί ότι η χώρα πάει καλά, όλα τα κάνουν για την καρέκλα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φάμελλος σε Μπακογιάννη: Η Ν.Δ. φθονεί ότι η χώρα πάει καλά, όλα τα κάνουν για την καρέκλα (Video)

“Ζηλεύουν και φθονούν ότι η Ελλάδα πάει επιτέλους καλά. Άφησαν να κάνουν πάρτι οι αεριτζήδες –σήμερα συζητείται ένα δάνειο με αέρα σε ελληνικό δικαστήριο- το οποίο επέτρεψε η Ν.Δ. όταν ήταν κυβέρνηση. Η κ. Μέρκελ είπε ότι η χώρα μας είναι ο πιο ασφαλής επενδυτικός προορισμός είναι ψεύτρα για την κ. Μπακογιάννη;». Η κ. Μπακογιάννη στο σημείο αυτό και παρόλο τον ανεξήγητο εκνευρισμό της παραδέχθηκε ότι η χώρα μας είναι ασφαλής επενδυτικός προορισμός.

«Η χώρα μας παρουσιάζει σημεία ανάκαμψης που είχε να ζήσει τουλάχιστον 10 χρόνια να ζήσει και αυτό το λένε ακόμα και οι πιο σκληροί επικριτές που μας ήθελαν εκτός Ευρωζώνης. Υπάρχει μια θετική ασφαλή πορεία της χώρας. Η κυβέρνηση κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τη χρεοκοπία και τα μνημόνια που την έριξαν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα να βάλει τη χώρα σε μια ασφαλή πορεία ανάκαμψης» είπε ο κ. Φάμελλος.

"Όλα τα κάνουν για την καρέκλα, γιατί μάθανε να τρώνε από κρατικά κονδύλια σε θέσεις διοίκησης"

«Η κ. Μπακογιάννη προσπαθεί με μία τεχνική ένταση, να τροφοδοτήσει μία ανησυχία στους πολίτες για αυτό αμφισβητεί ότι η χώρα πάει καλά αντέτεινε ο κ. Φάμελλος στον ισχυρισμό της ότι «κανένα έργο δεν μπορεί να προχωρήσει».

Μάλιστα ανέφερε τα μεγάλα έργα που εγκρίθηκαν και θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται:

«Χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τρία τεράστια έργα τον AGB τον αγωγό μεταξύ Βουλγαρίας Αλεξανδρούπολης, τη διασύνδεση της Ηπειρωτικής χώρας με την Κρήτης, το Σύζευξις και όλα με χρηματοδότηση και τέλος όταν το ΚΑΣ χθες ενέκρινε και τα υποχρεωτικά και τα προαιρετικά έργα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αγωνία. Η Ν.Δ. προσπαθεί να πείσει ότι δεν πάμε καλά».

«Η Ν.Δ. δεν μπορεί να το δεχθεί. Θέλουν να επωάζουν την υπουργική καρέκλα και αυτό το θέλει και η οικογένεια της κ. Μπακογιάννη. Όλα τα κάνουν για την καρέκλα, γιατί μάθανε να τρώνε από κρατικά κονδύλια σε θέσεις διοίκησης γιατί μάθανε να ανανεώνουν την οικογενειοκρατία. Γιατί ποιο λόγο πρέπει οι ίδιες οικογένειες, να κάνουν κουμάντο;»

«Μας εξέλεξαν οι πολίτες, δεν διοριστήκαμε» απάντησε η κ. Μπακογιάννη για να επαναλάβει για άλλη μια φορά την κινδυνολογία ότι δήθεν δεν μπορούν τα κυβερνητικά στελέχη να κυκλοφορήσουν στην Β. Ελλάδα.

«Ξεπέφτετε σε στείρα κινδυνολογία και λειτουργείτε σαν τους ακροδεξιούς στο κόμμα σας κ. Μπακογιάννη» πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL