Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Τι είπες τώρα;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι είπες τώρα;

Παρουσιάζοντας «αντικειμενικά» τις αντιδράσεις στο ταξίδι του πρωθυπουργού στα Σκόπια από επιχειρηματίες, κατά σύμπτωση, μόνο κομματικά στελέχη της αντιπολίτευσης βρήκε να μιλήσουν.

Ο ένας ήταν πρώην υπουργός της Ν.Δ. και ο άλλος στέλεχος στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγόρησε ο κ. Κεγκέρογλου την «πολιτική εκμετάλλευση» της κυβέρνησης στους Πακιστανούς με δηλώσεις που ο κ. Βίτσας δεν έκανε ποτέ!

Ο κ. Κούλογλου θύμισε στον ξεχασιάρη... ότι το ΠΑΣΟΚ πλήρωνε Πακιστανούς να του κρατάνε τις σημαίες στις συγκεντρώσεις. Τι το 'θελε; «Κούλογλου ο ρατσιστής» απάντησε ο Κεγκέρογλου, που, δευτερόλεπτα πριν, είχε δηλώσει ότι «είναι επαίσχυντη η σύγκριση των οικονομικών μεταναστών με τους Μικρασιάτες πρόσφυγες, καθώς και των Πακιστανών με τους Πόντιους Έλληνες»!

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που τελευταία θέλει να λέει πως είναι «αριστερό». Δεν ψήφισε την προστασία της α' κατοικίας σε άπταιστη ΚΚΕδίστικη ρητορική. Ήταν ανεπαρκής και «ψίχουλα»... Καλύτερο το κοινωνικό χάος.

Ο υπερπατριώτης κ. Ζαπρίδης δεν πήγε, είπε, με τον πρωθυπουργό στα Σκόπια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας. Καθόλου δεν θίγεται η «εθνική του υπερηφάνεια» από το όνομα της γείτονος όταν διοργανώνει εκδρομές και ταξίδια με το τουριστικό του γραφείο.

Αποκαλεί τους πελάτες του «κατσικοκλέφτες», όπως στον Real;

Τη διαπλοκή στον ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. την έχτισε με fake news και λάσπη τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Του φόρτωσε Καλογρίτσες, Σαββίδηδες, Κόκκαλη και Μαρινάκη... Ώς τις εκλογές έρχεται και ο Κοσκωτάς.

«Προνομιακός συνομιλητής του κ. Τσίπρα ο κ. Μαρινάκης» είπε η Ντόρα... Μόνο που τις κουμπαριές εκείνη τις έκανε μαζί του... Διπλές μάλιστα.

Πληρώνει τα γραφεία της ΝΟΔΕ Πειραιά, ενώ προσμένει τη «χούντα» του ΣΥΡΙΖΑ, κατά «μερακλίδικη» δήλωσή του, με αγωνία, ακόμα, να πέσει.

Ποτέ δεν θα συνεργαστούμε με την Ακροδεξιά στην Ευρώπη, είπε ο κ. Κουμουτσάκος για να τον ακούσει ο Άδωνις... Στο κόμμα τους δεν μιλάνε αυτοί οι άνθρωποι; Στα πάνελ θα επιλύσουν τα ενδοοικογενειακά τους;

Κεδίκογλου: «Έχουμε να κάνουμε με παπατζήδες. Δεν είναι κυβέρνηση αυτή». Λαζαρίδης: «Θα έρθουν οι εκλογές και θα δείτε τι θα πει βερίκοκο»...

Ρίκο ρίκο ρικοκοοό.... Η επιχειρηματολογία της Ν.Δ. συμπυκνωμένη σε τρεις λέξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL