Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με κινδυνολογία για τα capital controls απαντά η Ν.Δ. στο νόμο για την πρώτη κατοικία (Video)

Με κινδυνολογία απαντά η Ν.Δ. στο νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας που φέρνει αύριο η κυβέρνηση στη Βουλή.

«Ο οίκος Fitch πριν δύο μήνες είπε ότι θα χρειαστούν αυστηρότερα capital controls αν κάνει κάτι μονομερώς η κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια» κινδυνολόγησε μέσω του διεθνούς οίκου, ο Θ. Ρουσόπουλος το πρωί στο Open και πρόσθεσε:«Όταν έχουμε αυτό τον κίνδυνο δηλαδή για αυστηρότερα capital controls, να γυρίσουμε πίσω, είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοήσει η κυβέρνηση».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι «ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τη θητεία της με αντιπαράθεση στους θεσμούς» κάτι που χαρακτήρισε «πολιτικό ελιγμό».

«Η μονομερή ενέργεια θα γίνει για καθαρά προεκλογικούς λόγους» που αν γίνει «θα μας κοστίσει» και το ερώτημα που τίθεται φυσικά είναι τι προτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να μείνουν απροστάτευτα τα σπίτια των ανθρώπων;

Απέφυγε να πάρει θέση, ο κ. Ρουσόπουλος, αν η Ν.Δ. προτίθεται να ψηφίσει τον νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας λέγοντας ότι είναι «παρελκυστική πολιτική και δεν περνά στη Ν.Δ.». Δηλαδή, η Ν.Δ. παρακαλάει προτείνει να μην λυθεί αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα των κόκκινων δανείων;

Και φυσικά ούτε καν απάντησε για το τι θα κάνει η Ν.Δ. αν γίνει κυβέρνηση. «Η Ν.Δ. όταν θα γίνει κυβέρνηση είναι βέβαιο ότι θα κινηθεί με τρόπο… ο οποίος…"

Αυτά.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο