Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η «εκκωφαντική» διαφωνία στη Ν.Δ. για τον "πήχη" και η επίπληξη Μεϊμαράκη σε Άδωνι (Video)

ICON

Το μόνο εκκωφαντικό ως τώρα στη Ν.Δ. είναι η εσωκομματική διαφωνία και η δημόσια επίπληξη από τον "παλιό" και έμπειρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Άδωνι Γεωργιάδη

Δύσκολος ο ρόλος του συμβούλου επικοινωνίας της Ν.Δ. σήμερα ειδικά όταν προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα σε αντικρουόμενες γραμμές και λεπτές ισορροπίες. Χρησιμοποίησε το "εκκωφαντική" νίκη ο Μακάριος Λαζαρίδης την Τρίτη στην ΕΡΤ1 για να αποφύγει να πάρει θέση για τον πήχη.

Ωστόσο, από τη μια ο Άδωνις να μιλά για διαφορά του 3% και από την άλλη ο Δένδιας για υψηλά ποσοστά του 40%, ήρθε σήμερα και ο Β. Μεϊμαράκης όπου έβαλε ως παλιότερος τα πράγματα στη θέση τους επιπλήττοντας τον Άδ. Γεωργιάδη: «η ψήφος δεν είναι χαλαρή» και ότι είναι «η μητέρα των μαχών» και θα πρέπει «να καταγραφεί μεγάλη δυναμική του εκλογικού σώματος στη Ν.Δ.».

Εγώ που είμαι πιο εμπείρος δεν τσιμπάω σε τέτοια είπε ο κ. Μεϊμαράκης τονίζοντας ότι εκφράζει "τη συνείδηση του κόμματος".

Απαντώντας για τον πήχη στο ποσοστό που έθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε μεταξύ άλλων: "Μπορεί να πάρεις πολύ παραπάνω από τα ποσοστά που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Δεν βοηθάνε (αυτές οι δηλώσεις) δημόσια".

Τέτοια διαφορά ώστε να πούμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «απενομοποιημένη κυβέρνηση» ζήτησε και ο κ. Κουμουτσάκος χθες στο Open αδειάζοντας όλοι τη γραμμή που θέλησε να επιβάλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για 3.5 μονάδες διαφορά ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Προς το παρόν το μόνο “εκκωφαντικό” που προσμετρά η Ν.Δ. είναι η διάσταση απόψεων στο εσωτερικό της και η αρχηγική στάση του Άδωνι που κατάφερε ακόμα και τον Γιώργο Αυτιά να επιβάλλει στον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ., Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Kατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απόψε στο Σύνταγμα

Σήμερα η Αριστερά και ο δημοκρατικός κόσμος θα στείλουν ένα μεγάλο μήνυμα από την πλατεία Συντάγματος. Ένα μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα για την Ελλάδα των πολλών. Για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο