Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Τι είπες τώρα;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι είπες τώρα;

Τι ήτανε να βγούμε στις αγορές... Να 'σου μια ανομία, τάξη και ασφάλεια και μια Βενεζουέλα.

Προσπάθησε το ΚΙΝ.ΑΛΛ. να πάρει κεφάλι στην επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδρώνουν και ξεϊδρώνουν φωνάζοντας «στρατηγική ήττα». Λες και δεν καταλαβαίνουν όλοι τι θα πει αυτό...

Ο κ. Γρηγοράκος, άλλωστε, ήταν σαφής: "O ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά για να μην μπορεί να παρεμβαίνει στην αποσυριζοποίηση του κράτους».

Ζήτησε “επαρκή αριθμό, διψήφιο” για να μπορέσει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. να συμμετέχει στη διακυβέρνηση της χώρας.

Απροκάλυπτα δηλώνει ότι μόνο στόχος τους είναι η «καρέκλα» και ταυτόχρονα τάζει «απολύσεις» σε όσους κατά λάθος τους ψηφίσουν.

Κακέκτυπα του Άδωνι έχουν καταντήσει...

«Ιδεολογική συνάφεια αναρχικών ομάδων με μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ» ανακάλυψε εκ νέου ο Β. Κικίλιας στον ΑΝΤ1. «Εκλεκτική συγγένεια με μπαχαλάκηδες» ανταπάντησε ο Αν. Λοβέρδος από τον ΣΚΑΪ.

Καμία Ακροδεξιά δεν έβλεπε το ΚΙΝ.ΑΛΛ στον κ. Καρατζαφέρη και στον ΛΑΟΣ όταν συγκυβερνούσαν... Καμία Ακροδεξιά δεν βλέπει στον κ. Βορίδη και τον Άδωνι, με τους οποίους ευελπιστεί να ξανακυβερνήσει... Τι άλλαξαν; «Ονόματα» μόνο..., ιδέες ποτέ.

«Το όνομα του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ βαρύ στην Ευρώπη. Εντάξει το ΚΙΝ.ΑΛΛ., αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι άλλο...” είπε η Εύα Καϊλή (ΕΡΤ1). Τόσο βαρύ, που δεν ήθελαν ούτε οι ίδιοι να το ακούνε...

Τον σταυρό στη Μυτιλήνη υπερασπίστηκε όπως ήταν φυσικό ο Μάκης Βορίδης και την ελεύθερη βούληση των συγκεκριμένων πολιτών να κάνουν ό,τι τους καπνίσει...

Από κοντά και η κ. Καϊλή υπερασπίστηκε τα «σύμβολα» του ελληνορθόδοξου πολιτισμού και το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» ως επίσημο δόγμα της χώρας.

Δεν μπορούσε να λείπει η κ. Ασημακοπούλου από το προσκλητήριο για επίθεση στη Δούρου... Δεν χάνεται τέτοια ευκαιρία! Να ξεχαστεί η υπεράσπιση του παρείχε στον Νίκο Γεωργιάδη.

Δεν θυμόταν το όνομα του... Πώς τον λένε, βρε πώς τον λένε... έλεγε ο κ. Αθανασίου της Ν.Δ. για τον Νίκο Γεωργιάδη.

Πρώην βουλευτή Ν.Δ. και σύμβουλο του Κυρ. Μητσοτάκη έως το 2016 τον λένε.

"Ο Μητσοτάκης τον έδιωξε αμέσως" είπε ο Αθανασίου (ψέμα, αφού η υπόθεση ήταν ήδη γνωστή από το 2010), σε αντίθεση με τον Τσίπρα που κρατάει τη Δούρου... Καταδίκη για παιδεραστία στη μία περίπτωση, που με ζόρι καταδίκασαν την «προσωπική υπόθεση». Ούτε καν δίκη δεν έχει γίνει στη δεύτερη... για πλημμέλημα.

Πάρτε το απόφαση. Το τεκμήριο αθωότητας ισχύει μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ., που ούτε τις αποφάσεις δικαστηρίων δεν δέχονται αν δεν τελεσιδικήσουν.

Μόνο η Δούρου είναι ένοχη από τα χρόνια αμαρτήματά τους, έως και το προπατορικό αμάρτημα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL