Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.2°C18.1°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.2°C
1 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C14.9°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 64%
Ρελάνς από τη Ν.Δ. με «γενικευμένη ανομία», επενδύει και πάλι στο «φόβο» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρελάνς από τη Ν.Δ. με «γενικευμένη ανομία», επενδύει και πάλι στο «φόβο» (Video)

Ρελάνς με ανομία επιχειρεί σήμερα η Ν.Δ. ως απάντηση στην θετική πορεία της οικονομίας, την διπλή αναβάθμιση της Moody’s από B1 σε Β3, την επικείμενη έξοδο στις αγορές, αλλά και στην πρωτόδικη καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανήλικους που με μεγάλη δυσκολία κατάφερε τελικά ισχνά να καταδικάσει.

Επέβαλε τη δική της ατζέντα στα κανάλια ποντάροντας και πάλι στην κινδυνολογία για τα περιστατικά βίας που παρουσιάζει ως «πρωτόγνωρα» δείχνοντας μια εντελώς ψευδή εικόνα για τη χώρα. Θέλουν να πείσουν ξαφνικά ότι ποτέ δεν υπήρχαν χουλιγκάνοι σε αυτή τη χώρα, ποτέ δεν υπήρχαν επιθέσεις με μολότοφ σε αστυνομικά τμήματα.

https://www.youtube.com/embed/N4vMpGID5hg

Δημαγωγούν με αφορμή δηλώσεις συνδικαλιστών της αστυνομίας για δήθεν «φόβους» για καταλήψεις σε αστυνομικά τμήματα. Έτσι σήμερα στο ΣΚΑΙ ακούστηκαν από τους πολιτικούς της Ν.Δ. – ΚΙΝΑΛ.

«Υπάρχουν δίαυλοι μεταξύ χουλιγκάνων και κουκουλοφόρων», «οι αστυνομικοί μου λένε ότι τους ξέρουν όλους και δεν μπορούν να τους συλλάβουν. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση» είπε ο Σίμος Κεδίκογλου. «Σκεφτείτε τι θα δούμε όταν αναλάβουμε ως κυβέρνηση».

Νέα ερώτηση για τα περιστατικά βίας θα καταθέσει η Ν.Δ. «συνεχείς οι επιθέσεις κατά ξένων αρχών» όπως είπε ο ευρωβουλευτής της Γιώργος Κύρτσος.

«Θα θρηνήσουμε νεκρούς» λέει συνδικαλιστής αστυνομικός προσθέτοντας ότι «ποτέ δεν έχει πάει στην φυλακή μπαχαλάκιας», «αφήνονται ελεύθεροι από τους δικαστές» με εμφανίσεις του σε ΣΚΑΙ και Open ενώ ο Αlpha ανταπάντησε με ρεπορτάζ για έλλειψη αστυνόμευσης στο μετρό.

Χαμένη είδηση της ημέρας... τα θετικά νέα από την οικονομία

«Όταν παίρνει η υπουργός 4 διμοιρίες ΜΑΤ για να πάει στην Πτολεμαϊδα που θα βρεθούν αστυνομικοί για τα τμήματα» αναρωτήθηκε ο κ. Γρηγοράκος και πάλι από το ΣΚΑΙ. «Ανοχή πέραν του δέοντος», «να τα δούμε αυτά τα ζητήματα συνολικά όλοι μαζί». «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά για να μην μπορεί να μπει συνολικά σε αυτά τα ζητήματα».

«Με την ανοχή που υπάρχει έχουν εξαπλωθεί παντού» συμπλήρωνε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Δ. Οικονόμου μιλώντας για τους Ρουβίκωνες, που όπως πρόσθεσε "συνομιλούν με τον Κουφοντίνα".

«Δεν μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας», «η κυβέρνηση έχει αδικαιολόγητη ανοχή στους μπαχαλάκηδες», «κλείνει το μάτι στους μπαχαλάκηδες» είπε ο κ. Χατζηδάκης.

«Ιδεοληπτικοί λόγοι επιβάλλουν στην πολιτική ηγεσία επαμφοτερίζουσα στάση απέναντι στα φαινόμενα βίας» είπε με τη σειρά του ο κ. Σκανδαλίδης προσθέτοντας ότι έχουν πάρει τα περιστατικά «χαρακτήρα επιδημίας» τα περιστατικά βίας.

Τέλος, διατυπώθηκε η πρόταση από βουλευτές Ν.Δ. – ΚΙΝΑΛ για από κοινού επέμβαση στα Εξάρχεια! «Να επέμβουν όλοι μαζί στα Εξάρχεια» πρότειναν πονηρά… επικεντρώνοντας όλα τα ζητήματα της ανομίας, στην πλατεία Εξαρχείων στην οποία επιθυμούν να εισβάλλουν «πανηγυρικά». Λες και δεν ήταν στην κυβέρνηση όλα τα προηγούμενα χρόνια και τώρα ανακάλυψαν και το πρόβλημα και τη λύση που έχει ήδη πολλές φορές ανεπιτυχώς δοκιμαστεί.

Χαμένη είδηση της ημέρας: τα καλά νέα για την οικονομία. Απλά δεν υπάρχουν στα κανάλια.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL