Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
"Σκευωρία", "σπέκουλα" απαντούν στελέχη της Ν.Δ. για την καταδίκη του Ν. Γεωργιάδη για ασέλγεια (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Σκευωρία", "σπέκουλα" απαντούν στελέχη της Ν.Δ. για την καταδίκη του Ν. Γεωργιάδη για ασέλγεια (Video)

Μάλιστα έξαλλος ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυρ. Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης μίλησε για «κατάντια της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος, δεν καταλαβαίνω πως εμπλέκονται σε τέτοια υπόθεση άνθρωποι που πήγαν για προσωπικούς λόγους εκεί» αναφερόμενος στο στέλεχος της Ν.Δ. Κ. Κυρανάκη και τη βουλευτή, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που στάθηκαν στο πλευρό του πρώην συμβούλου του Κυρ. Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη.

Βαθιά πεισμένος για την αθωότητα του στελέχους της Ν.Δ. εμφανίστηκε χθες στην ΕΡΤ1 ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος χαρακτήρισε την υπόθεση «σκευωρία» (Video) και ας υπάρχει καταδικαστική απόφαση του ελληνικού Δικαστηρίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης σήμερα το πρωί υποστήριξε ότι: «Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα ο κ. Γεωργιάδης απεχώρησε αμέσως. Παραιτήθηκε δηλαδή για να μην συνδεθούν οι υποθέσεις της παιδεραστίας με την πολιτική».

«Σεβόμαστε την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά είναι σε πρώτη φάση η δίκη και θα ακολουθήσει το Εφετείο. Η κυβέρνηση καταπάτησε την ευρωπαϊκή οδηγία που ψηφίστηκε πρόσφατα για το «τεκμήριο αθωότητας» πρόσθεσε για να κλείσει το θέμα «Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος της Ν.Δ. και το θέμα κλείνει εκεί.» άρον άρον.

Ωστόσο προχώρησε ένα βήμα παραπέρα μιλώντας για «σπέκουλα» ενώ εντελώς άστοχα και προκλητικά επιδόθηκε και σε μια προσπάθεια συμψηφισμού που προφανώς κατάλαβε ότι οι υποθέσεις παιδεραστίας αφορούν ένα ειδεχθές έγκλημα που δεν χωρά κανένας συμψηφισμός, ούτε για τα επικοινωνιακά προσχήματα.

Η πρώην β’ αναπληρώτρια τύπου της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη μίλησε στο ΣΚΑΙ για «προσπάθεια πολιτικοποίησης από το Μέγαρο Μαξίμου, μιας πολιτικής υπόθεσης». Η κ. Ζαχαράκη μίλησε για την ίδια διάταξη που επικαλείται από χθες η Ν.Δ. για το «τεκμήριο αθωότητας» από τις δημόσιες αρχές.

Πρόσθεσε ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει καμία λειτουργική ή οργανική θέση με τη Ν.Δ.». «Περιττός ο οποιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός» είπε και έκλεισε πολύ γρήγορα το θέμα.

Ωστόσο είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς την κ. Ασημακοπούλου όταν είχε υπεραμυνθεί στο Κόντρα, την αθωότητα του «φίλου» της Νίκου Γεωργιάδη για την υπόθεση αυτή και με ιδιαίτερη χυδαιότητα είχε πει στον συνομιλητή της: «θα σε πάω αίμα».

Αξίζει να απαντήσει η Ν.Δ. και τα στελέχη της με ποιο τρόπο σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όταν παρουσιάζουν την καταδικαστική απόφαση σαν να μην ισχύει επειδή ο κατηγορούμενος θα πάει στο Εφετείο.

Επίσης ενδεικτικό είναι ότι μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ απέκρυψε την όλη υπόθεση για χρόνια αλλά και από χθες μετά την καταδικαστική απόφαση στα κανάλια είναι σαν να επικρατεί ομερτά στο ζήτημα. Φωτεινή εξαίρεση η ΕΡΤ1 που έθεσε το ερώτημα και ο ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί ενώ ο ΣΚΑΙ το ανέφερε σε μία εκπομπή του και το «έκλεισε» γρήγορα – γρήγορα.

Κατ. Μπρέγιαννη

Διαβάστε επίσης:

Ένοχος ο Νίκος Γεωργιάδης για την υπόθεση «ασέλγειας σε ανήλικο άνω των 15»

Λ. Αυγενάκης: «Σκευωρία» κατά του Νίκου Γεωργιάδη - Απειλές σε όσους δημοσιοποίησαν την απόφαση (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL