Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υποκρισία

Στη Ν.Δ. πρέπει να αποφασίσουν: Οι "συριζομαδούροι" είναι αγράμματοι ή όχι; Διότι χθες, προκειμένου να υποστηρίξουν την αλλαγή του άρθρου 16, ξαφνικά ανακάλυψαν πόσες δεκάδες βουλευτές και υπουργοί...

Στη Ν.Δ. πρέπει να αποφασίσουν: Οι "συριζομαδούροι" είναι αγράμματοι ή όχι; Διότι χθες, προκειμένου να υποστηρίξουν την αλλαγή του άρθρου 16, ξαφνικά ανακάλυψαν πόσες δεκάδες βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό καταλογίζοντάς τους "υποκρισία".

"'Να εκμεταλλευτούμε εμείς τα πλεονεκτήματα των μη κρατικών πανεπιστήμιων, αλλά να τα στερήσουμε από τους Έλληνες', το ερμηνεύω εγώ" ισχυρίστηκε ο βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. Χρ. Δήμας, που ανήρτησε τα σχετικά στοιχεία "λησμονώντας" ότι μιλά για μεταπτυχιακές σπουδές.

Αλήθεια, όμως, πιστεύει ότι το Harvard, το Cambridge, το ΜΙΤ, το Sorbonne, τα κορυφαία πανεπιστήμια της Γερμανίας και της Σκωτίας θα ανοίξουν παραρτήματα στην Αθήνα;

Τόση υποκρισία από τη Ν.Δ.;

Λ.Τ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Λεηλατούν τους αδύναμους για να στηρίξουν τους πλούσιους

Η Νέα Δημοκρατία ήρθε στην κυβέρνηση υποσχόμενη να μας απαλλάξει από τον νόμο Κατρούγκαλου και να φτιάξει ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα έχει χαμηλότερες εισφορές και υψηλότερες συντάξεις. Τα ΜΜΕ που την υποστηρίζουν, μάλιστα, επιμένουν ακόμα και σήμερα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις