Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και ο Γιώργος Βουλγαράκης;

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας ανακοίνωσε έμμεσα ο Γιώργος Βουλγαράκης δημοσιεύοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook, το σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας Το Ποντίκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη για τον Δήμο Αθηναίων, ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

"Ο Βουλγαράκης, που επί μια εικοσαετία (1989 - 2009) εκλεγόταν βουλευτής στην Α’ Αθηνών, φαίνεται να εκτιμά ότι είναι σε θέση να συσπειρώσει κατηγορίες πολιτών που, σύμφωνα με τις μετρήσεις, δηλώνουν ότι δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες και επιλέγει να αναμειχθεί ξανά ενεργά με την πολιτική, σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης, ως ανεξάρτητος υποψήφιος".

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα: "Σε επαφή μαζί του φέρεται να είναι στελέχη της Ν.Δ., πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, παράγοντες της Α’ Αθηνών, αλλά και αρκετά στελέχη των «μικρών» κομμάτων της ευρύτερης Δεξιάς, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα, σε δημοσιές δηλώσεις τους, τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ Πάνος Καμμένος όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκαν με θετικά λόγια στην επιστροφή του Γιώργου Βουλγαράκη στην ενεργό πολιτική δράση".

Ο κ. Βουλγαράκης φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πόλο θεσμικής - δημοκρατικής έκφρασης των κεντροδεξιών πολιτών που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις και, ταυτόχρονα, μια νέα αυτοδιοικητική πρόταση σε έναν δήμο του οποίου ο ίδιος γνωρίζει κάθε γωνιά, καθώς έχει επί δύο δεκαετίες εκπροσωπήσει κοινοβουλευτικά τους δημότες του.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια