Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Β. Κικίλιας: Αν κάποιος πολιτικός έλεγε ότι δεν ισχύει η Συμφωνία θα τορπίλιζε όλα τα εθνικά μας θέματα (Video)

Η Ν.Δ. φαίνεται να επέστρεψε προσώρας στην λογική και την πραγματικότητα. Μετά την δήλωση την Ντόρας Μπακογιάννη ότι βεβαίως και θα αποκαλεί την πΓΔΜ "Βόρεια Μακεδονία" αδειάζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη σειρά πήρε ο Βασίλης Κικίλιας στην ΕΡΤ1

ο οποίος υποστήριξε ότι "αν κάποιος πολιτικός έμπαινε στην διαδικασία να πει ότι η Συνθήκη αν και υπεγράφη δεν ισχύει θα τορπίλιζε όλα τα εθνικά μας θέματα και θα τίναζε στον αέρα την εξωτερική μας πολιτική" διευκρινίζοντας ότι έτσι θα έδινε το δικαίωμα στον κ. Ερντογάν να μην σέβεται τις διεθνείς συνθήκες όπως για παράδειγμα τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Πρόσθεσε επίσης: "έχουμε δικαίωμα να βελτιώσουμε την Συμφωνία, αλλά εθνικά ανεύθυνοι να έχει υπογραφεί από το ελληνικό κράτος μια Συφμωνία και εμείς να πούμε ότι δεν ισχύει και να τινάξουμε στον αέρα την εξωτερική μας πολιτική, αυτό δεν πρόκειται να το κάνουμε".

Συντάκτης: avgi.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ντ. Μπακογιάννη: Βεβαίως θα την αποκαλώ Βόρεια Μακεδονία

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο