Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.1°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.9°C17.0°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.6°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
0 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 58%
Τι είπες τώρα;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι είπες τώρα;

25 Ιανουαρίου, η αποφράδα μέρα για τη Δεξιά. Το 2015 για πρώτη φορά, το 2019 για δεύτερη.

Μην διακόπτετε... Μην διακόπτετε, φώναζε ο πρόεδρος της Βουλής: «Τώρα μιλάμε για ροδάκινα».

Ευτυχώς που είναι ο Κυριάκος και γελάει το χειλάκι μας στη Βουλή. Ένας πρόεδρος, ευχάριστο διάλειμμα.

Πώς το 'πε ο Βορίδης; «Ο κ. Τσίπρας είναι ένας και μοναδικός, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση του 'μακεδονισμού' της Αριστεράς. Το ΚΚΕ άλλαξε την πολιτική του θέση, αλλά ο Τσίπρας αμετανόητος". Πολύ χαρούμενο το ΚΚΕ με τα ακροδεξιά εύσημα να φανταστώ.

«Αναρχοάπλυτε, αναρχοκομμούνι, θα πεθάνεις» φώναζαν στον φωτορεπόρτερ Κώστα Νταντάμη, αλλά δεν ήταν οι χρυσαυγίτες... «Ακραίοι» ήταν, που πέρναγαν τυχαία από τα σκαλάκια του Συντάγματος και είπαν να κυνηγήσουν κεφάλια.

Απαραίτητη η βοήθεια της ψυχανάλυσης για να τα βγάλει πέρα κανείς με τον κ. Γκιουλέκα αυτή την εβδομάδα: «Σύνδρομο Βούλτεψη έπαθε ο κ. Γκιουλέκας» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης.

Τα σχόλια στο Facebook ισάξια με την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι βουλευτών. Τι σκοτώνονται τα ΜΑΤ κάθε φορά με τους αναρχικούς; Μια ανάρτηση στο Facebook αρκεί... Απλά, εύκολα και τζάμπα.

Και το «μεγαλύτερο κεφάλαιο της χώρας» μίλησε... και είπε "με κάλυψε η προλαλήσασα Ντόρα".

Μην παραχαράσσετε το παρόν του Ψαριανού. Αφού διέλυσε το κόμμα του για τις αρχές του που αναίρεσε..., ψήφισε άναρχα, με συνέπεια.

Μην πληρώνετε τζάμπα δημοσκοπήσεις... στον ΣΚΑΙ. Ο νικητής των εκλογών κρίθηκε. Θα ακούτε 25 Ιανουαρίου και θα τρέχετε να κρυφτείτε...

«7.500 συλλαλητήρια έχετε κάνει» και μετά από λίγο «θα μας πουν αυτοί που δεν μπορούν να γεμίσουν συνοικιακό καφενείο ότι ήταν μικρή η συγκέντρωση στο Σύνταγμα;» είπε ο Άδωνις, ο άνθρωπος που αναιρεί όσα λέει, με ούτε δύο λεπτά καθυστέρηση. Αλλά πάντα όλοι οι άλλοι είναι οι «ψεύτες».

«Ο κ. Σαμαράς ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός των ετών κρίσης» είπε η Ν. Πυργιώτη, για να τον «καρφώσει» αμέσως μετά για το "Μακεδονικό". Όσο μεγαλύτερο το «κοσμητικό» επίθετο, τόσο μεγαλύτερο το άδειασμα που ακολουθεί.

Πιστή στις αστικές παραδόσεις της, κάνει ό,τι μπορεί... να σώσει τα προσχήματα ακόμη μίας μεγαλειώδους αποτυχίας της παράταξης του «εθνάρχη». Συμπονώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL